مقاله بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنینهای کرافت و سودای اصلاحشده با گلیاکسال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنینهای کرافت و سودای اصلاحشده با گلیاکسال دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنینهای کرافت و سودای اصلاحشده با گلیاکسال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنینهای کرافت و سودای اصلاحشده با گلیاکسال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنینهای کرافت و سودای اصلاحشده با گلیاکسال :
تعداد صفحات :۱۸
یکی از راهکارهای مهم افزایش گستره کاربرد لیگنین افزایش گروههای عاملی فعال در ساختار آن یا بهاصطلاح پلاستیزهکردن لیگنین است. هدف این تحقیق بررسی تغییرات ساختاری و تغییرات دمای انتقال شیشهای (tg) لیگنینهای کرافت و سودای باگاس پس از اصلاح آنها با دیآلدئیدی تبخیرنشدنی به نام گلیاکسال بود. لیکور سیاه کرافت و سودای باگاس مورد نیاز به ترتیب از شرکت چوب و کاغذ ایران (چوکا) و شرکت کاغذسازی پارس تهیه شد و سپس لیگنین مورد نیاز با روش اسیدی از لیکورهای تهیهشده استخراج شد. در نهایت تغییرات ساختاری و گرمایی لیگنینهای اصلاحشده با گلیاکسال در مقایسه با لیگنین خام، با استفاده از آنالیز طیفسنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) و آنالیز گرماسنجی تفاضلی (DSC)، بررسی شد. نتایج بهدستآمده نشان میدهد گلیاکسالهکردن لیگنین، علاوه بر افزایش گروههای عاملی فعال (هیدروکسیل و کربونیل) در ساختار لیگنین، موجب تغییراتی در ساختار لیگنین میشود. همچنین آنالیز DSC نشان داد دمای انتقال شیشهای لیگنینهای مورد مطالعه بعد از گلیاکسالهشدن کاهش مییابد. بهطورکلی نتایج آزمونهای FTIR و DSC نشان داد لیگنین سودای باگاس در مقایسه با لیگنین کرافت بهتر گلیاکساله میشود و tg کمتری دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.