مقاله بررسی میزان آلودگی کبد گاومیش و خسارت اقتصادی حاصل از آن در کشتارگاه ارومیه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان آلودگی کبد گاومیش و خسارت اقتصادی حاصل از آن در کشتارگاه ارومیه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آلودگی کبد گاومیش و خسارت اقتصادی حاصل از آن در کشتارگاه ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آلودگی کبد گاومیش و خسارت اقتصادی حاصل از آن در کشتارگاه ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آلودگی کبد گاومیش و خسارت اقتصادی حاصل از آن در کشتارگاه ارومیه :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : تعیین فراوانی آلودگی انگلی کبد گاومیش و خسارات اقتصادی،
طرح : نمونه‌برداری تصادفی و تعیین فراوانی آلودگی کرمی کبد.
حیوانات: دو هزار و سیصد و هشتاد و شش راس گاومیش.
روش : به منظور تعیین وضعیت آلودگی کرمی کبد گاومیش در کشتارگاه شهرستان ارومیه، دو هزار و سیصد و هشتاد و شش عدد کبد ضبطی در فاصله ماه‌های آذر ۱۳۷۹ تا خرداد ۱۳۸۰ بازرسی شد. نمونه کبدهای ضبطی برای بررسیهای آزمایشگاهی به آزمایشگاه انگل شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه منتقل و از نظر انگل شناسی بررسی و شناسایی گردیدند. در هر بار نمونه‌برداری تعداد کبد ضبطی به دلیل آلودگیهای کرمی ثبت و بر اساس قیمت روز، میزان خسارت اقتصادی وارده محاسبه می‌شد.
نتایج : در این بررسی دو هزار و سیصد و هشتاد و شش لاشه گاومیش از آذرماه ۱۳۷۹ تا خرداد ماه ۱۳۸۰ از نظر آلودگی کرمی و خسارت اقتصادی حاصل از آنها بررسی گردید. از تعداد ۲۲۰ عدد (۲/۹ درصد) کبد با آلودگی کرمی مثبت تعداد ۶۷۳۷۵ عدد انگل کرمی از کبد گاومیش جدا و شمارش گردید دیکروسلیوم دندریتیکوم (۳۵/۹۸ درصد) فاسیولاهپاتیکا (۶۵/۰ درصد) فاسیولاژیگانتیکا (۱۱۴/۰ درصد) و کیست هیداتیک (۸۹/۰ درصد) به طوری که از این میزان، آلودگی با ترماتود ۶۷/۲۷ درصد و سستود ۵۳/۴۱ درصد و آلودگی توام (ترماتود و سستود) ۷۸/۳۰ درصد بود میانگین آلودگی هر کبد به دیکروسلیوم دندریتیکوم ۲/۳۰۱ فاسیولاهپاتیکا ۲ فاسیولاژیگانتیکا ۳۵/۰ و کیست هیداتیک ۲ بود خسارت اقتصادی حاصل از این انگلها در طول بررسی با توجه به قیمت روز هر کیلوگرم کبد در ارومیه به طور متوسط ۴۹۴ کیلوگرم (۱۰۴۰۴۰۰۰ ریال) تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.