اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)
تعداد صفحات :۱۸
نایسین یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر بسیاری از عوامل بیماریزا و ارگانیسم های مسبب فساد مواد غذایی تاثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی اثرات نایسین (۰.۱۵ درصد) و استات سدیم (۱ درصد) بصورت منفرد و ترکیبی بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا به شکل ماهی کامل شکم خالی بوده است. نمونه های حاوی نایسین و استات سدیم، جهت انجام آزمایشات شیمیایی (مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N)، عدد پراکسید (PV)، تیوباربیتوریک اسید (TBA) و pH) و میکروبی (شمارش کلی باکتریها، شمارش باکتریهای سرماگرا و شمارش باکتریهای گروه LAB) مورد بررسی قرار گرفتند. شرایط نگهداری در خلاء و دمای ۴ درجه بوده است. دوره بررسی برای هر دو مرحله ۱۶ روز بوده که آزمایشات شیمیایی و میکروبی با فواصل زمانی ۴ روز یکبار انجام گرفت. تغییرات میزان شاخصهای عدد پراکسید، میزان تیوباربیتوریک اسید، مقدار بازهای ازته فرار و pH در تیمارهایی که در معرض استات سدیم و نایسین Z قرار داشتند به طور معنی داری نسبت به تیمارهای شاهد (فاقد مواد نگهدارنده) کمتر بوده (P<0.05) و تیمارهای دارای استات سدیم و نایسین Z (بصورت منفرد) بعد از تیمار ترکیبی قرار داشتند. به نظر می رسد که استفاده ترکیبی از مواد نگهدارنده طبیعی و شیمیایی در ماهی شکم خالی، زمان ماندگاری ماهی قزل آلا را بطور معنی داری افزایش می دهد.
کلید واژه: نایسین Z، استات سدیم، قزل آلای رنگین کمان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.