تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی Cyprinus carpio :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۲۰

در این پژوهش اثر غلظت های متفاوت آسکوربیک اسید بر روی شاخص های رشد و بقای ماهیان انگشت قد کپور معمولی و همچنین تعیین مقادیر بهینه این ویتامین در شرایط پرورش انجام شد. برای این منظور بچه ماهیان کپور با وزن متوسط ۶.۸۵±۰.۱۶ گرم با جیره غذایی حاوی خوراک آغازین کپور (SFC) با ۴ سطح مختلف از آسکوربیک اسید (۵۰۰ mg/Kg، ۱۰۰، ۳۰۰، صفر) به مدت ۸ هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (p<0.05)؛ اما در شاخص بازماندگی تفاوتی مشاهده نشد (p>0.05). ماهیانی که با خوراک SFC حاوی ۳۰۰ mg/kg آسکوربیک اسید (تیمار ۲) تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول و ماهیان شاهد و تیمار ۳ که با ۵۰۰ mg/Kg آسکوربیک اسید تغذیه شدند، کمترین افزایش وزن و طول را نشان دادند (p<0.05). نتایج همچنین نشان داد بیشترین میزان شاخص رشد ویژه (SGR)، وزن مطلق (WG)، نرخ رشد روزانه (DGR)، درصد افزایش وزن بدن (BWi%) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (FCR) در تیمار ۲ (با ۳۰۰ mg/Kg آسکوربیک اسید) مشاهده گردید. تفاوتی در ضریب فولتون (CF) بین تیمارها دیده نشد (p>0.05). بنابر نتایج حاصله افزودن آسکوربیک اسید به میزان ۳۰۰ mg/Kg موجب بهبود شاخ های رشد ماهیان انگشت قد کپور پرورشی گردید.

کلید واژه: آسکوربیک اسید، تغذیه، شاخص های رشد، بازماندگی، کپور معمولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.