مقاله رهیافت مدیریت مشارکتی آبیاری: مبانی روانشناختی انگیزش و موانع موجود


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رهیافت مدیریت مشارکتی آبیاری: مبانی روانشناختی انگیزش و موانع موجود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رهیافت مدیریت مشارکتی آبیاری: مبانی روانشناختی انگیزش و موانع موجود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رهیافت مدیریت مشارکتی آبیاری: مبانی روانشناختی انگیزش و موانع موجود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رهیافت مدیریت مشارکتی آبیاری: مبانی روانشناختی انگیزش و موانع موجود :

مقاله رهیافت مدیریت مشارکتی آبیاری: مبانی روانشناختی انگیزش و موانع موجود که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۲۹ تا ۱۳۸ منتشر شده است.
نام: رهیافت مدیریت مشارکتی آبیاری: مبانی روانشناختی انگیزش و موانع موجود
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انگیزش کشاورزان
مقاله مشارکت کشاورزان
مقاله مدیریت آبیاری
مقاله رهیافت مشارکتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهمیت مشارکت کشاورزان در مدیریت و طراحی سیستم در زمینه های مختلف مورد تاکید قرار گرفته است. انگیزش از جمله عوامل مهم برای جلب مشارکت کشاورزان در برنامه های توسعه کشاورزی بوده و نظریه های مختلفی مطرح و تحقیقات متنوعی در این راستا به انجام رسیده است. نظریه مک میلیون مناسب برای واکاوی مشارکت در نظام مدیریت آبیاری تشخیص داده شد و در این پژوهش بکار گرفته شد. این تحقیق با هدف تبیین عوامل موثر بر انگیزش کشاورزان برای مشارکت در مدیریت آبیاری و تعیین موانع موجود، در شبکه آبیاری سد درودرن استان فارس با استفاده از روش پیمایش اجرا شد. آزمودنی های این تحقیق شامل ۲۷۰ نفر از کشاورزان، با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده چند مرحله ای انتخاب شدند. ابزار سنجش این پژوهش پرسشنامه ای بود که روایی صوری (Face validity) آن توسط اساتید فن و صاحبنظران مورد تایید قرار گرفت و برای تعیین پایایی (Raliability) از مطالعه راهنما (Pilot study) استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که از بین ۵ نوع عوامل انگیزشی، انگیزه معامله گری بیشترین تاثیر را روی انگیزش کشاورزان برای مشارکت در مدیریت آبیاری ایفا می کند. از بین متغیرهای مستقل، نگرش نسبت به مسوولین و کارشناسان سازمان آب، نگرش نسبت به مسوولین و کارشناسان مرکز خدمات کشاورزی و میزان مراجعه به مرکز خدمات، میزان اجتماعی بودن افراد، نگرش نسبت به کارایی اعضای شورای اسلامی، و تعداد اعضای خانواده دارای رابطه معنی دار با میزان انگیزش کشاورزان برای مشارکت در مدیریت آبیاری بود. همچنین نتایج نشان می دهد از دید آزمودنی ها، توزیع ناعادلانه آب در محل، نارضایتی از میراب های سازمان آب و هزینه های مالی بالا مهمترین مشکلات موجود در مدیریت آبیاری می باشند. بر مبنای یافته های تحقیق نهایتا توصیه های عملی برای توسعه مشارکت موثر کشاورزان در مدیریت آبیاری ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.