مقاله صدمات سرسوزن/اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله صدمات سرسوزن/اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله صدمات سرسوزن/اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله صدمات سرسوزن/اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله صدمات سرسوزن/اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی :

مقاله صدمات سرسوزن/اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۵۷ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: صدمات سرسوزن/اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرسوزن
مقاله اجسام تیز
مقاله ترشحات بیماران
مقاله تکنسین فوریت های پزشکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: دانشجویان فوریت های پزشکی در معرض خطر مواجهه شغلی با ویروس های منتقله از طریق خون به دنبال صدمات سرسوزن/اجسام تیز و مواجهه با ترشحات بیماران هستند. هدف از این مقاله، تعیین فراوانی و خصوصیات صدمات ناشی از سرسوزن/اجسام برنده آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی بود.
روش ها: این مطالعه توصیفی – مقطعی در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی اراک انجام شد. ۵۲ دانشجوی فوریت های پزشکی به صورت سرشماری مورد مطالعه قرار گرفتند. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسش نامه دوقسمتی محقق ساخته بود. بخش اول در رابطه با مشخصات فردی و جمعیت شناختی و بخش دوم در رابطه با فراوانی و علل صدمات ناشی از فرورفتن سرسوزن و اجسام تیز آلوده به خون و مواجهه با ترشحات بیماران و همچنین عملکرد دانشجویان در هنگام بروز این صدمات بود.
یافته ها: ۳۲۷ و ۱۳۴۶% دانشجویان، به ترتیب سابقه حداقل یک بار صدمه سرسوزن آلوده و مواجهه با ترشحات بیماران طی ترم منتهی به مطالعه را داشتند. تنها ۴۱۱۷ و ۱۶۶۶% دانشجویان به ترتیب تمامی این صدمات و مواجهات با ترشحات را گزارش کرده بودند. بیشترین اقدام منجر به این صدمات گرفتن رگ بود. اولین اقدام انجام شده در بیشتر دانشجویان به دنبال بروز حادثه، شست وشوی محل صدمه بود.
نتیجه گیری: میزان صدمات سرسوزن و مواجهه با ترشحات بیماران در دانشجویان فوریت های پزشکی بالاست و عملکرد بعضی از آنان بعد از بروز صدمه مناسب نیست. باید برنامه های آموزشی بیشتری در خصوص پیشگیری از این آسیب ها و خطرات ناشی از آن و اقدامات بعد از آن برای دانشجویان فوریت های پزشکی طرح ریزی و اجرا شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.