مقاله عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

مقاله عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۱۱ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرد سویا
مقاله بازماندگی
مقاله شاخص های رشد
مقاله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مقاله مولتی آنزیم آویزایم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پژوهش حاضر به منظور ارزیابی تاثیر آویزایم به عنوان یک مکمل آنزیمی بر رشد و بازماندگی ماهی های قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی آرد سویا انجام شد. اساس تنظیم جیره های آزمایشی در این تحقیق، جایگزینی به ترتیب ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد پروتئین آرد ماهی با پروتئین آرد سویا و استفاده از مقادیر متفاوت مولتی آنزیم آویزایم با دوزهای صفر، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ پی پی ام در جیره ها بود. لازم به ذکر است از جیره حاوی آرد ماهی، به عنوان تنها منبع پروتئینی جیره که فاقد مکمل آنزیمی بود نیز به عنوان جیره شاهد آزمون استفاده شد. این پژوهش شامل ۱۳ تیمار و با احتساب ۳ تکرار برای هر تیمار، دارای ۳۹ تکرار بوده است. بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن ۴۰۱±۸۹۴۰ گرم و تراکم ۳۰ عدد در هر حوضچه و نیرو به مدت ۸ هفته با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که مولتی آنزیم آویزایم حاوی پروتئاز، زایلاناز و آمیلاز، کارایی مثبتی در برطرف نمودن اثرات منفی استفاده از آرد سویا در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان دارد و به تبع آن موجب بهبود شاخص های رشد و بقا این ماهی ها می گردد. نتایج این پژوهش نشان داد که می توان با اضافه نمودن ۱۰۰۰ پی پی ام مولتی آنزیم آویزایم به جیره های غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان، میزان آرد سویای موجود درجیره را می توان تا ۳۹ درصد افزایش داد، بدون این که روی شاخص های رشد و بقای ماهی تاثیری منفی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.