بررسی پایداری عملکرد هیبریدهای توتون ویرجینیا با استفاده از آماره های پایداری و تجزیه واکنش ژنوتیپی به وسیله مدل AMMI


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پایداری عملکرد هیبریدهای توتون ویرجینیا با استفاده از آماره های پایداری و تجزیه واکنش ژنوتیپی به وسیله مدل AMMI دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پایداری عملکرد هیبریدهای توتون ویرجینیا با استفاده از آماره های پایداری و تجزیه واکنش ژنوتیپی به وسیله مدل AMMI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پایداری عملکرد هیبریدهای توتون ویرجینیا با استفاده از آماره های پایداری و تجزیه واکنش ژنوتیپی به وسیله مدل AMMI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پایداری عملکرد هیبریدهای توتون ویرجینیا با استفاده از آماره های پایداری و تجزیه واکنش ژنوتیپی به وسیله مدل AMMI :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۲

به منظور تعیین پایداری عملکرد و سازگاری هیبریدهای توتون ویرجینیا و تجزیه اثر متقابل ژنوتیپ × محیط، ۱۵ هیبرید توتون، شامل ۱۰ هیبرید داخلی و ۵ هیبرید ارسالی از مراکز بین المللی در دو ایستگاه تحقیقات توتون تیرتاش و رشت و در هر ایستگاه در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی (چهار محیط) به مدت دو سال (۱۳۸۶-۱۳۸۵) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. محاسبه های آماری شامل تجزیه واریانس مرکب و برآورد ۱۴ آماره پایداری و تجزیه الگو بود. نتایج حاصل از تجزیه پایداری به روش واریانس محیطی و ضریب تغییرات محیطی نشان داد که هیبریدهای Coker254×VE1، K394×VE1 و NC8×VE1 به ترتیب دارای کمترین واریانس محیطی و ضریب تغییرات محیطی و در نتیجه بیشترین پایداری می باشند. هیبرید PVH03، بر اساس معیارهای آماره شوکلا، اکووالانس ریک، انحراف از خط رگرسیون و همچنین مقدار اولین مولفه اصلی اثر متقابل ژنوتیپ × محیط حاصل از تجزیه AMMI، پایدارترین ژنوتیپ شناخته شد. جهت شناسایی ژنوتیپ های سازگار با محیط های خاص روش بای پلات استفاده گردید و نتایج نشان داد که هیبریدهای PVH03، K394×NC89 و Coker254×NC89 با داشتن کمترین اثر متقابل، پایدارترین و هیبریدهای ULT109، NC291،Coker254 × Coker347و VE1×Coker347 ناپایدارترین هیبریدها بودند. هیبریدهای Coker254×K394، NC291 و CC27 برای ایستگاه تیرتاش و ژنوتیپ های NC89×Coker347، K394×Coker347،Coker254 ×VE1 و ULT109 برای ایستگاه رشت، در شرایط بدون تنش خشکی سازگار و مناسب تشخیص داده شدند.

کلید واژه: بای پلات، تنش خشکی، اثر متقابل ژنوتیپ × محیط، سازگاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.