بررسی میزان آفلاتوکسین های


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آفلاتوکسین های دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آفلاتوکسین های  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آفلاتوکسین های،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آفلاتوکسین های :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۸

مایکوتوکسین ها متابولیت های ثانویه سمی و سرطان زای تولید شده به وسیله برخی از قارچ ها نظیر آسپرژیلوس فلاووس می باشند. حضور مایکوتوکسین ها در مواد غذایی وابسته به عوامل مختلفی از قبیل نوع قارچ، محصولات غذایی آلوده، عوامل محیطی و میزبان است. این مطالعه به منظور تعیین میزان سم آفلاتوکسین های B1 و M1 در جگر، عضلات سینه و ران مرغ های گوشتی انجام گرفت. بدین منظور ۴۰ نمونه از هر یک از اندام های جگر، عضلات سینه و ران مرغ های کشتار شده در کشتارگاه اهواز جمع آوری و از نظر آلودگی به آفلاتوکسین های B1 و M1 به روش HPLC مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان داد ۳۷.۵ درصد جگرها، ۲۲.۵ درصد عضلات سینه و ران مرغ های کشتار شده آلوده به سم آفلاتوکسین بودند. جگر و عضلات سینه به ترتیب دارای بالاترین و کمترین میانگین میزان آلودگی به آفلاتوکسین های B1 و M1 بودند. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد میانگین مقدار باقی مانده آفلاتوکسین B1 و M1 در جگر به طور معنی داری بیشتر از عضلات سینه و ران مرغ های کشتار شده بود (P<0.01).

کلید واژه: آفلاتوکسین، جوجه های گوشتی، جگر، عضلات، HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.