بررسی و مقایسه وضعیت آلودگی تخم مقاوم (سیست) آرتمیا ارومیانا به عوامل قارچی در دو گروه انباری و تازه صید شده


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه وضعیت آلودگی تخم مقاوم (سیست) آرتمیا ارومیانا به عوامل قارچی در دو گروه انباری و تازه صید شده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه وضعیت آلودگی تخم مقاوم (سیست) آرتمیا ارومیانا به عوامل قارچی در دو گروه انباری و تازه صید شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه وضعیت آلودگی تخم مقاوم (سیست) آرتمیا ارومیانا به عوامل قارچی در دو گروه انباری و تازه صید شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه وضعیت آلودگی تخم مقاوم (سیست) آرتمیا ارومیانا به عوامل قارچی در دو گروه انباری و تازه صید شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۹

آلودگی های قارچی سیست آرتمیا می تواند یکی از دلایل مهم پایین بودن درصد تخم گشایی سیست آرتمیا و در نتیجه از مشکلات عمده در زمینه عمل آوری سیست و پرورش آرتمیا باشد. در این مطالعه آلودگی های قارچی سیست آرتمیا اورمیانا مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور در طول یک ماه از نیمه تیر لغایت نیمه مرداد ۱۳۸۳ در پنج نوبت نمونه گیری انجام گرفت. در هر نوبت از یک ایستگاه صید سیست (جزیره اسلامی، جزیره آرزو، جزیره اسپیر، جزیره اشک، جزیره تپه شاهی) در دریاچه ارومیه تعداد ۱۰ نمونه و هر نمونه حداقل ۲۰ گرم برداشت گردید و همزمان تعداد ۱۰ نمونه ۲۰ گرمی از سیست های انباری مربوط به همان صیدگاه ها در محل مرکز بهره برداری برداشت گردید. نمونه های سیست اخذ شده به آزمایشگاه قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه منتقل و در محیط سابورو دکستروز آگار کشت داده شد. از روز دوم تا ده روز قارچ های رشد یافته در سطح آگار بررسی گردید و پرگنه های مجزا برای تشخیص دقیق کشت مجدد شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که عمده قارچ های جدا شده عبارت بودند از: گونه های مختلف پنی سیلیوم، اسکوپولاریوپسیس، آلترناریا، ورتیسلیوم، گونه های فوزاریوم، آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس فومیگاتوس، آسپرژیلوس نایجر، هلمینتوسپوریوم و اپی کوکوم. آزمایش کمی شمارش کپک در هر گرم سیست برای ۱۰۰ نمونه انجام شد و نتایج به دست آمده نشان داد که میانگین تعداد کپک در هر گرم سیست انباری برابر ۹۴۲۲±۶۵۵۴.۴۷ بوده و میانگین تعداد آن در سیست های تازه صید شده برابر ۴۴۷±۳۱۳.۲۷ کپک می باشد. بررسی آماری بر اساس آنالیز واریانس دو گروه سیست انباری و سیست تازه صید شده از نظر تعداد قارچ در هر گرم سیست و درصد آلودگی به قارچ های مختلف نشان داد که اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (P<0.05).

کلید واژه: سیست آرتمیا، آلودگی قارچی، آسپرژیلوس ها، رایزوپوس، موکور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.