مقاله بررسی شیوع سرطان سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط آن با عوامل خطر در بالغین جوان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع سرطان سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط آن با عوامل خطر در بالغین جوان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع سرطان سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط آن با عوامل خطر در بالغین جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع سرطان سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط آن با عوامل خطر در بالغین جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع سرطان سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط آن با عوامل خطر در بالغین جوان :

مقاله بررسی شیوع سرطان سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط آن با عوامل خطر در بالغین جوان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۶۸ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع سرطان سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط آن با عوامل خطر در بالغین جوان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان های سلول های سنگفرشی سر و گردن
مقاله بالغین جوان
مقاله ریسک فاکتور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه وهدف: سرطان های سلول های سنگفرشی سر و گردن (Head and Neck Squamous Cell Carcinoma-HNSCC)بیماری بالغین است، اما اخیرا گزارش هایی از افزایش بروز این بیماری در بالغین جوان دیده شده است. عوامل مختلفی در ایجاد این نوع سرطان دخیل می باشند. دو ریسک فاکتور مصرف سیگار و الکل, ریسک فاکتورهای اصلی برای ابتلا به HNSCC می باشند. کم خونی (آنمی) مزمن که منجر به آتروفی مخاط می شود هم می تواند از عوامل افزایش استعداد به سرطان، به خصوص سرطان زبان باشد. مطالعه موجود با هدف بررسی میزان شیوع سرطان های سلول های سنگفرشی سر و گردن و ارتباط این تومور با ریسک فاکتورهای آن در افراد ۴۰ و زیر ۴۰ سال (بیماران جوان) در مقایسه با افراد بالای ۴۰ سال انجام شد.
روش کار: در این مطالعه مقطعی، توصیفی و گذشته نگر پرونده های ۲۶۲ بیمار مبتلا به
SCC سر و گردن طی ۱۵ سال از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۶ در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران بررسی شد؛ ۱۵ نفر از آن ها کمتر از ۴۰ سال داشتند. توزیع جنسی، محل، ریسک فاکتورها، مرحله و تمایز تومور، درگیری لنفاوی، مصرف سیگار، مصرف الکل و وجود آنمی دراین بیماران مورد بررسی قرار گرفت. داده ها در نرم افزار آماری SPSS V.15وارد شده و توسط آزمون های آماری Chi-Squareو Mann-Whitney آنالیز می شود. P<0.05 معنی دار در نظر گرفته شد.
یافته ها: ارتباط آماری معنی داری بین محل تومور با سن، جنس، مصرف سیگار، مصرف الکل، آنمی و درگیری لنفاوی وجود دارد. بیشترین محل درگیر در هر دو جنس، لارنکس بود. درگیری لارنکس بیشتر در مردان (%۹۲) و درگیری هیپوفارنکس بیشتر در زنان (%۶۱) وجود داشت و درگیری زبان به نسبت برابر در هر دو جنس وجود داشت. بیشترین محل های درگیر دربیماران جوان لارنکس (%۴۰) و زبان (%۴۰) و در گروه سنی بیشتر از ۴۰ سال، لارنکس (%۸۲۵) می باشد. در این مطالعه %۵۸ بیماران ۴۰ سال و کمتر از ۴۰ سال سن داشتند که %۶۶۶ از این بیماران فاقد ریسک فاکتور مصرف سیگار و %۵۳۳ از این بیماران فاقد هر دو ریسک فاکتور مصرف سیگار و الکل بودند.
نتیجه گیری: با توجه به یافته های بالا و نبود ریسک فاکتورهای متداول در SCCسر و گردن در جوانان به نظر می آید که بیولوژی SCC سر و گردن در جوانان با افراد مسن تر متفاوت باشد و ممکن است ریسک فاکتورهای دیگری در پیشرفت SCC سر و گردن در بیماران جوان نقش داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.