چینه نگاری سکانسی رسوبات آلبین- سنومانین (سازند آیتامیر) در شرق حوضه کپه داغ بر مبنای داده های سطح الارضی و تحت الارضی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چینه نگاری سکانسی رسوبات آلبین- سنومانین (سازند آیتامیر) در شرق حوضه کپه داغ بر مبنای داده های سطح الارضی و تحت الارضی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چینه نگاری سکانسی رسوبات آلبین- سنومانین (سازند آیتامیر) در شرق حوضه کپه داغ بر مبنای داده های سطح الارضی و تحت الارضی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چینه نگاری سکانسی رسوبات آلبین- سنومانین (سازند آیتامیر) در شرق حوضه کپه داغ بر مبنای داده های سطح الارضی و تحت الارضی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چینه نگاری سکانسی رسوبات آلبین- سنومانین (سازند آیتامیر) در شرق حوضه کپه داغ بر مبنای داده های سطح الارضی و تحت الارضی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان

تعداد صفحات :۲۴

یکی از حوضه های رسوبی حاوی مواد هیدروکربوری که در بخش وسیعی از ترکمنستان، افغانستان و شمال شرقی ایران قرار دارد، حوضه درون قاره ای کپه داغ است. سازند آیتامیر در طی آلبین- سنومانین در این حوضه تشکیل گردیده است. این سازند از سه رخساره سنگی شامل ماسه سنگ گلاکونی دار، گل سنگ و سنگ آهک تشکیل شده است که بطور همشیب بر روی سازند سنگانه و در زیر سازند آب دراز قرار دارد. مطالعه سطح الارضی و تحت الارضی سازند آیتامیر نشان می دهد که سنگ های این سازند در یک شرایط لاگونی تا دریای کم عمق بر جای گذاشته شده اند. دسته رخساره های پیشروی (TST)، حالت سکون (HST) و افت سطح آب دریا (LST) با استفاده از تغییرات عمودی و جانبی رخساره های سنگی، فراوانی گلاکونی و نیز دانه های اسکلتی در برش های مورد مطالعه شناسایی شده است. تعداد سکانس های رسوبی شناسایی شده در برش های مورد مطالعه از ۲ (برش سطحی الارضی شوریجه) تا ۶ (برش چاه های شماره ۳۵ و ۴۰ خانگیران) در تغییر است. مرز سکانس ها در تمامی برش های مورد مطالعه به استثنای مرز فوقانی آخرین سکانس رسوبی که از نوع SB1 (مرز سازند آیتامیر با سازند آب دراز) می باشد، از نوع SB2 است. مقایسه منحنی تغییرات سطح آب دریا در ناحیه مورد مطالعه تا حدودی با منحنی تغییرات جهانی در هنگام افت سطح آب دریا در زمان سنومانین مطابقت دارد.

کلید واژه: چینه نگاری سکانسی، آلبین سنومانین، سازند آیتامیر، کپه داغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.