بررسی خصوصیات مرفولوژیکی و بیماری زایی جدایه های قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل آنتراکنوز مرکبات


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات مرفولوژیکی و بیماری زایی جدایه های قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل آنتراکنوز مرکبات دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات مرفولوژیکی و بیماری زایی جدایه های قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل آنتراکنوز مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات مرفولوژیکی و بیماری زایی جدایه های قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل آنتراکنوز مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات مرفولوژیکی و بیماری زایی جدایه های قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل آنتراکنوز مرکبات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

به منظور مطالعه تنوع در ویژگی های قارچ Colletotrichum gloeosporioides (Penz.) Penz.&Sacc. عامل آنتراکنوز مرکبات، طی سال های ۸۳-۱۳۸۱ از درختان آلوده در سطح استان گلستان نمونه برداری شد و جدایه های آن روی محیط کشت سیب زمینی، دکستروز، آگار (پ – د – آ) تک اسپور و خالص شدند. سپس جدایه های این قارچ مورد بررسی قرار گرفتند. در بررسی های انجام شده، جدایه ها از نظر مرفولوژیکی و بیماری زایی در دو گروه قرار می گرفتند. گروه اول، جدایه های سریع الرشد بوده که پرگنه های خاکستری رنگ و میسلیوم فراوان داشته و کنیدیوم های استوانه ای بلند با دو انتهای گرد تولید کردند. گروه دوم، دارای سرعت رشد کند و پرگنه های نارنجی رنگ حاوی توده های کنیدیومی فراوان بودند. کنیدیوم های این گروه دوکی شکل و کوتاه تر از گروه اول و واجد یک انتهای گرد و انتهای دیگر دوکی شکل بود. سرعت رشد روی محیط کشت غذایی س – د – آ در جدایه های گروه اول دو برابر سرعت رشد جدایه های گروه دیگر بود. همچنین همه جدایه ها در شرایط نوری ممتد روی محیط غذایی پ – د – آ کشت داده شدند و پس از ۱۰ روز وجود یا عدم خار در آنها بررسی شد. بیشتر جدایه های گروه اول خارهایی با ۴ دیواره عرضی تولید نمودند. جدایه های گروه دوم خار تولید نکردند. به منظور بررسی و اثبات بیماری زایی، جدایه های قارچ C. gloeosporioides به برگ ها و شکوفه های درختان پرتقال (Citrus sinensis) مایه زنی شدند. جدایه ها از نظر بیماری زایی روی شکوفه های جدا شده از درختان قابل تشخیص از یکدیگر نبودند. همچنین از مایه زنی جدایه های گروه اول به شکوفه های روی درختان، هیچگونه علایم خاصی که نشانه نقش آنها در پدیده ریزش میوه ها پس از گلدهی باشد، مشاهده نشد؛ در حالی که جدایه های گروه دوم از گلبرگ های بیمار جدا شدند. جدایه های گروه اول از برگ ها جدا شدند. از مایه زنی جدایه های گروه دوم به برگ ها علایم خاصی مشاهده نشد.

کلید واژه: جدایه های عامل آنتراکنوز، خصوصیات مرفولوژیکی و بیماری زایی، مرکبات، استان گلستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.