بررسی سطح آنتی بادی ضد بروسلا (تست رایت) در کودکان سالم ۷ تا ۱۲ سال شهر تهران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سطح آنتی بادی ضد بروسلا (تست رایت) در کودکان سالم ۷ تا ۱۲ سال شهر تهران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سطح آنتی بادی ضد بروسلا (تست رایت) در کودکان سالم ۷ تا ۱۲ سال شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سطح آنتی بادی ضد بروسلا (تست رایت) در کودکان سالم ۷ تا ۱۲ سال شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سطح آنتی بادی ضد بروسلا (تست رایت) در کودکان سالم ۷ تا ۱۲ سال شهر تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: بروسلوز یک بیماری مشترک بین انسان و دام می باشد و در تمام دنیا دیده می شود و ایران یکی از مناطق آندمیک آلودگی به تب مالت است که شیوع آن ۲۲۵ درصد هزار ذکر شده است. این بیماری در سنین پائین تر شیوع بیشتری دارد. با توجه به اینکه تست سرولوژی یک آزمایش ارزان، راحت و سریع است، یکی از آزمایش های متداول در تشخیص این بیماری می باشد. این تست زمانی قابل اعتماد است که تیتر آنتی بادی در گروه کنترل (سالم) در دسترس باشد. هدف از این مطالعه بررسی تیتر آنتی بادی ضد بروسلا در کودکان محدوده سنی ۷ تا ۱۲ سال شهر تهران بود. روش مطالعه: این مطالعه از نوع توصیفی تحلیلیProspective Cross Sectional بود که در کودکان سالم مدارس ابتدائی مناطق ۱۹ گانه آموزش و پرورش تهران انجام شد.
یافته ها: ۱۵۳۱ نفر وارد مطالعه شدند که ۴۴% (۶۷۴ نفر) پسر و ۵۶% (۸۵۷ نفر) دختر بودند. میانگین سنی ۱۷/۹(±۱.۵۵) بود. تیتر رایت در کمتر از ۱۴۰۸ دانش آموز (۹۲%)۲۰/۱و در ۹۴ نفر (۶.۱%) مساوی ۲۰/۱ بود. همچنین ۲۴ دانش آموز (۶/۱%) تیتر رایت۴۰/۱ و ۳ نفر (۲/۰%) تیتر رایت۸۰/۱ و ۲ نفر (۱۲/۰%) تیتر رایت ۱.۱۶۰ داشتند. ۷/۹۹% کودکان تیتر کمتر از ۸۰/۱ داشتند و ۳/۰% (۵ نفر) تیتر ۸۰/۱ و بالاتر داشتند. بین تیتر رایت و جنس اختلاف معنی دار وجود داشت (۰۰۵/۰=p) ولی از نظر سنی اختلاف معنی دار وجود نداشت (۳۸/۰=p). همچنین بین مناطق جغرافیایی مختلف شهر نیز اختلاف معنی داری دیده نشد (۱۷/۰=p).
نتیجه گیری: در این مطالعه آلودگی در کودکان دبستانی سالم ساکن تهران ناچیز بود. همچنین بر اساس یافته های این مطالعه در موارد مشکوک به تب مالت بخصوص در نواحی اندمیک تیتر ۸۰/۱ می تواند به عنوان یک تیتر تشخیصی محسوب گردد.

کلید واژه: بروسلوز، تست رایت، تب مالت، کودکان، آنتی بادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.