بررسی سطح مهارکننده ‌های طبیعی انعقاد و آنتی ‌فسفولیپید آنتی بادی در بیماران با سابقه ترمبوز عروقی در شهر تهران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سطح مهارکننده ‌های طبیعی انعقاد و آنتی ‌فسفولیپید آنتی بادی در بیماران با سابقه ترمبوز عروقی در شهر تهران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سطح مهارکننده ‌های طبیعی انعقاد و آنتی ‌فسفولیپید آنتی بادی در بیماران با سابقه ترمبوز عروقی در شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سطح مهارکننده ‌های طبیعی انعقاد و آنتی ‌فسفولیپید آنتی بادی در بیماران با سابقه ترمبوز عروقی در شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سطح مهارکننده ‌های طبیعی انعقاد و آنتی ‌فسفولیپید آنتی بادی در بیماران با سابقه ترمبوز عروقی در شهر تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

ترمبوفیلی یکی از مشکلات بالینی در سراسر جهان می‌باشد و این مسأله در کشورهای پیشرفته که دارای سطح بهداشت بالاتر و امکانات درمانی بهتر می‌باشند نمود بارزتری دارد. عوامل ایجاد این پدیده متنوع بوده و بطور کلی بدو دسته ارثـــی و اکتسابــی تقسیـــم می‌شونــد. با هدف بررســی علل ترمبـــوز در ۳۰۰ بیـمار با سابقــه ترومبوزهای عروقــی، سطـــح سه مهارکننـده طبیـعــی انعقـاد و نیز وجـود آنتـی‌فسفولیپیـد آنتی‌بادی در آنها اندازه‌گیـــری شد. فعالیت Antithrombin) AT ) بروش کروموژنیک، پروتئین C و پروتئیـن S براساس زمان ایجاد لخته و میزان Antiphospholipid antibody)APA) بروش Enzyme linked Immunosorbent Assay)ELISA) مشخص گردید. از ۱۵۶ بیماری که در زمان بررسی داروی ضدانعقاد دریافت نمی‌کردند، جمعاً ۳۵ مورد (۴۳/۲۲ % ) و از گروهی که دارو دریافت کرده بودند ۸۷ مورد (۴۱/۶۰ % ) کمبود یک و یا چند مهارکننده طبیعی انعقاد را نشان دادند. اختلاف معنی‌دار (۰۱/۰ <P ) بین نتایج این دو گروه مؤید مداخله این داروها در کاهش کاذب سطح این مهارکننده‌ها می‌بـاشد. از ۳۰۰ بیـمار مـورد مطالعه، کمبود AT در ۷ مـورد (۳۳/۲ % )، پروتئین C در ۷۷ مـورد (۶۶/۲۵ % )، پروتئین S در ۳۹ مورد (۱۳ % ) و APA در ۴۷ مورد (۶۶/۱۵ % ) تشخیص داده شد. نتایج این مطالعه علت احتمالی ترمبوز را در ۴۶/۳۸ % بیمارانی‌ که در زمان مطالعه داروی ضدانعقاد دریافت نمی‌نمودند نشان داد. همچنین در صورتی‌که برای سایر علل شناخته شده ترمبوز از جمله بررسی وجود Activated Protein C Resistance)APCR) نیز بررسیهای تشخیصی صورت می‌گرفت این رقم بمراتب افزایش می‌یافت. لذا، باتوجه به اینکه تشخیص علت شکل‌گیری ترمبوز نقش مهمی در انتخاب درمان مناسب دارد، بی‌شک نتایج این مطالعه نیاز به بررسیهای آزمایشگاهی جامعتر برای تشخیص موارد کمبود ارثی مهارکننده‌های طبیعی انعقاد و سایر عوامل زمینه ساز بیماریهای ترمبوتیک را در ایران مشخص می‌نماید.

کلید واژه: ترمبوز، آنتی‌ترومبین، پروتیین C، پروتیین S، آنتی فسفولیپید آنتی بادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.