بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

به منظور مطالعه تنوع موجود بین ارقام سویا از نظر ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه و همچنین مطالعه روابط صفات مورفولژیکی و فنولوژیکی با آنها از طریق تجزیه علیت و تجزیه به عامل ها، تعداد ۲۵ ژنوتیپ در قالب یک طرح مربع لاتیس در سال ۱۳۸۰ در ایستگاه تحقیقات زراعی بایع کلا وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران کاشته شد. بیست صفت زراعی و ۸ صفت مربوط به کیفیت دانه اندازه گیری شد. تنوع موجود بین ارقام در کلیه صفات معنی دار بود. روز تا گلدهی بیشترین و درصد پروتئین کمترین وراثت پذیری عمومی را داشت. در برآورد همبستگی صفات، صفت درصد اسید اولئیک با صفات طول دانه، وزن هزار دانه و درصد روغن همبستگی مثبت و با اسید لینولئیک و اسید لینولنیک و سطح برگ همبستگی منفی داشت. در تجزیه رگرسیون گام به گام براساس درصد روغن، ۶ صفت در مدل قرار گرفتند که در تجزیه علیت صفات درصد روغن + پروتئین، سطح برگ و تعداد شاخه اثر مستقیم مثبت بالایی بر درصد روغن داشتند. در تجزیه به عامل ها، نه عامل شناسایی شد که درصد اسید اولئیک با طول بذر و وزن هزار دانه در عامل دوم قرار گرفتند که با توجه به ضریب عاملی معنی دار درصد اسید پالمیتیک در عامل مربوط به ابعاد بذر بر رابطه بین صفات کیفتی و اندازه بذر تاکید دارد.

کلید واژه: سویا- تجزیه همبستگی- تجزیه علیت- تجزیه به عامل ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.