بررسی خواص شیمیایی روغن دانه خربزه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص شیمیایی روغن دانه خربزه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص شیمیایی روغن دانه خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص شیمیایی روغن دانه خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص شیمیایی روغن دانه خربزه :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

خربزه با نام علمی citrulus colocynthis و از خانواده cucurbitaceae می باشد. در این تحقیق پس از تعیین درصد رطوبت دانه خربزه ترکمنی، روغن آن با روش های استخراج به کمک روش پرس سرد و سوکسله استخراج گردید و خصوصیات روغن استخراج شده شامل اندیس یدی، اندیس پراکسید، اسیدیته و درصد رطوبت روغن آن مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده دانه خربزه به طور متوسط دارای ۳۰ درصد وزنی روغن با محتوای ۵۶ درصد لینولییک اسید، ۴/۱۸ درصد آلفالینولنیک اسید و ۱ درصد گامالینولنیک اسید می باشد. نسبت اسید لینولییک به اسید لینولنیک برابر ۳ به ۱ است که نسبت مناسبی از نظر تغذیه ای برای سلامت بدن می باشد. زمان مقاومت به اکسید شدن روغن دانه خربزه در دمای ۱۱۰ درجه سانتی گراد ۸/۳۰ ساعت می باشد که با توجه به این که روغن دانه خربزه ترکمنی ، حاوی میزان بالایی از اسیدهای چرب غیر اشباع می باشد، پایداری نسبتا مناسبی در برابر اکسیداسیون دارد. روغن دانه خربزه ترکمنی که مجموع اسیدهای چرب تک غیر اشباع و چند غیر اشباع آن در حدود ۹۰ درصد کل اسیدهای چرب می باشد را میتوان به عنوان یکی از برترین روغن های گیاهی از نظر محتوای اسیدهای چرب ضروری به حساب آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.