ارزیابی تاثیرمتغیرهای اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله و سبوس گندم)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیرمتغیرهای اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله و سبوس گندم) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیرمتغیرهای اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله و سبوس گندم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیرمتغیرهای اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله و سبوس گندم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیرمتغیرهای اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله و سبوس گندم) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

با غنی سازی اسنک ها توسط فیبر می توان به تولید محصولی با کالری، چربی و کلسترول کمتر دست یافت.کنجاله کنجد با حجم بالایی از پروتئین، اسیدهای چرب ضروری و ویتامین ها و مواد معدنی و سبوس گندم با حجم قابل توجهی از فیبررژیمی، پروتئین و فیتوکمیکالها است.هدف این مطالعه بررسی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن و تولید محصولی با انبساط و تخلخل مطلوب برپایه ذرت و گندم، حاوی مکمل های فیبری است.در این پژوهش اثر متغیرهای فرآیند اکستروژن شامل سرعت چرخش مارپیچ( ۲۲۰-۱۲۰دور بر دقیقه) و سطوح مختلف افزودن مکمل فیبری( ۱۵ -۵ درصد) و رطوبت ۱۸-(۱۲درصد) بر تخخل، دانسیته و ضریب انبساط مورد بررسی قرارگرفت. جهت تحلیل و ارزیابی خصوصیات اندازه گیری شده از روش سطح پاسخ (RSM) در قالب طرح مرکب مرکزی استفاده شد.نتایج نشان داد افزودن فیبر،دانسیته را افزایش و انبساط و تخلخل را کاهش می دهد.اگرچه در مورد شاخص تخلخل رطوبت تاثیرتعیین کننده بود، افزایش سرعت مارپیچ با کاهش ویسکوزیته گدازه و افزایش الاستیسیته خمیر موجب افزایش انبساط و تخلخل و کاهش دانسیته اسنک اکسترودشده می گردد. شرایط بهینه تولید اسنک با دانسیته ۰,۱۵ و تخلخل ۲۸/۸۳ در سرعت مارپیچ ۲۲۰ دور بر دقیقه و افزودن ۱۵ درصد مکمل فیبری و رطوبت ۱۸ درصد تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.