اثر محلول پاشی غلظت های مختلف استان حاصل از پسماند های آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانی در مرحله رویشی پنج رقم برنج Oryza sativa L در کشت زمستانه – بهاره استان خوزستان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی غلظت های مختلف استان حاصل از پسماند های آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانی در مرحله رویشی پنج رقم برنج Oryza sativa L در کشت زمستانه – بهاره استان خوزستان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی غلظت های مختلف استان حاصل از پسماند های آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانی در مرحله رویشی پنج رقم برنج Oryza sativa L در کشت زمستانه – بهاره استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف استان حاصل از پسماند های آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانی در مرحله رویشی پنج رقم برنج Oryza sativa L در کشت زمستانه – بهاره استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی غلظت های مختلف استان حاصل از پسماند های آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانی در مرحله رویشی پنج رقم برنج Oryza sativa L در کشت زمستانه – بهاره استان خوزستان :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

برنج محصول زراعی مهم و استراتژیک بود که پر از گندم از مهم ترین غلط جهان است. اقلیم استان از بستاند پتانسیل بالقوه ای نسبت به سایر مناطق کشور برخوردار است که امکان دوباره کشت برنج در سال در این استان وجود دارد. درخت زیتون به طور گسترده در حوزه مدیترانه ای و بخش هایی از آسیای صغیر و رشد می کند. تقاضای تولید روغن زیتون در جهان رو به افزایش است. این با آلودگی محیطی ناشی از پس مانده های آسیایی حاصل از استخراج روغن زیتون همراه است. اما این پس مانده های به دلیل مقادیر بالایی از مواد آلی و محتوای غذایی ارزشمند، دارای ارزش کبودی بالا می باشند. در این پژوهش جهت بررسی اثر محلول پاشی عصاره حاصل از پس مانده های آسیایی زیتون بر نحوه فعالیت ویژه آنزیم های آنتی اکسیدانی از قبیل پراکسیداز POX کاتالاز CAT و آسکوربات براکسیداز APX در محل رویشی، اثر محلول پاشی چهار قدمت عصاره حاصل از پس مانده های آسیایی زیتون ( ۰، ۲/۵، ۵ و ۱۰ درصد) در پنج رقم گیاه برنج (علی کاظمی، هاشمی، گرده زنجان، موتان ، حسن سرایی) در شرایط مزرعه مورد ارزیابی قرار گرفت. این پژوهش به صورت کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کاملاً تصادفی پاس تکرار و در سال ۱۳۹۳ در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی شاوور وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان اجرا گردید. نتایج نشان داد که غلظت های مختلف تیم داری در فعالیت ویژه آنزیم های آنتی اکسیدانی در رقم های به تفسیر معنی داری داشته است ۰/۰۱>p . بیشترین و کمترین میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی به ترتیب در روم هاشمی در غلظت پنج و ۱۰% و رقم سرایی در غلظت ۲/۵ در صد برای فعالیت آنزیم پراکسیداز هاشمی در غلظت ۱۰% و رقم MU-9-5 در غلظت ۱۰% برای فعالیت آنزیم کاتالاز و رقم موتان در غلظت ۲/۵ و رقم گرده زنجان در غلظت ۱۰% آسکوربات پراکسیداز نشان داده شد. همچنین فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در قسمت های مورد مطالعه از لحاظ آماری هم بستگی معناداری نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.