تاثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گل راعی تحت شرایط کشت بافت با استفاده از ریز نمونه برگ و ساقه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گل راعی تحت شرایط کشت بافت با استفاده از ریز نمونه برگ و ساقه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گل راعی تحت شرایط کشت بافت با استفاده از ریز نمونه برگ و ساقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گل راعی تحت شرایط کشت بافت با استفاده از ریز نمونه برگ و ساقه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گل راعی تحت شرایط کشت بافت با استفاده از ریز نمونه برگ و ساقه :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر سطوح محرک شیمیایی سالیسیلیک اسید در محیط کشت پایه (MS) بر روی صفات فیزیولوژیک گیاه (تعداد برگ، طول ساقه، تعداد ریشه، طول ریشه و تعداد جوانه) با استفاده ریزنمونه مختلف در شرایط درون شیشه ای در یک دوره ۲۴ روزه مورد بررسی قرار گرفت. این ریز نمونه ها شامل برگ و ساقه بودند که از گیاهچه های استریل کشت شده در محیط کشت پایه (MS) تهیه شده و به محیط MS حاوی محرک سالیسیلیک اسید با غلظت (شاهد، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میکرومولار) منتقل شدند و شرایط نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی نگهداری شدند. این پژوهش در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار و در هر تکرار با ۸ ریزنمونه انجام شد. نتایج تجزیه داده ها در سطح ۱% نشان داد که محرک شیمیایی سالیسیلیک اسید نیز تاثیری بر روی تمام خصوصیات مورد بررسی داشته و بیشترین تاثیر سالیسیلیک بر روی صفت تعداد جوانه است. بیشترین میانگین تعداد برگ، تعداد ریشه و طول ریشه در تیمار شاهد به ترتیب با میانگین های (۳/۱۶)، (۱/۳۳) و (۱/۳۲) از ریزنمونه برگ بدست آمد. بالاترین تعداد جوانه با میانگین (۰/۸۱) در تیمار ۱۰۰ میکرو مولار سالیسیلیک اسید مشاهده شد. زمان بر روی تمام صفات مورد بررسی تاثیر گذار بوده است و ریزنمونه برگ بهترین جدا کشت بود. استفاده از غلظت های بیشتر از ۱۰۰ میکرومولار سالیسیلیک اسید تحت شرایط کشت بافت باعث از بین رفتن نمونه های کشت بافتی گیاه گل راعی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.