اثرات سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی بر پارامترهای بیوشیمی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره مرطوب و خشک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی بر پارامترهای بیوشیمی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره مرطوب و خشک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی بر پارامترهای بیوشیمی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره مرطوب و خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی بر پارامترهای بیوشیمی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره مرطوب و خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی بر پارامترهای بیوشیمی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره مرطوب و خشک :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

این مطالعه برای ارزیابی تاثیر نانو ذرات اکسید روی بر پارامترهای بیوشیمی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره مرطوب وخشک انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کامال تصادفی و به روش فاکتوریل ۲×۲ با استفاده از ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس، در ۵ تیمار و ۴ تکرار و ۱۵ قطعه در هر تکرار در سن ۱-۴۲ روزگی انجام شد جیره های آزمایشی عبارتند از ۱)جیره شاهد (جیره خشک، برون نانو ذرات اکسید)، ۲) ۵۰ میلی گرم نانو ذرات اکسید روی با جیره خشک، ۳) ۱۰۰ میلی گرم نانو ذرات اکسید روی با جیره خشک، ۴) ۵۰ میلی گرم نانو ذرات اکسید روی با جیره مرطوب و ۵) ۱۰۰ میلی گرم نانو ذرات اکسید روی با جیره مرطوب بود. نتایج نشان داد که تیمار های آزمایشی باعث تفاوت معنی دار ترکیبات سرمی خون شد (P<0/05). مرطوب کردن تیمار شامل ۱۰۰ میلی گرم اکسید روی باعث افرایش( P<0/05) میزان تری گلیسیرید و کاهش(P<0/05) میزان لیپوپروتئین با چگالی پایین شد. کربوهیدرات در تیمارهای با سطح ۱۰۰ میلی گرم اکسید روی و آلبومین در تیمارهای مرطوب به طور معنی داری کاهش یافت( P<0/05 ). افزودن سطوح مختلف اکسید روی در جیره خشک و مرطوب باعث کاهش میزان پروتئین و گلوبولین خون شد (P<0/05). در کل نتایج تحقیق حاضر نشان داد که استفاده از سطوح اکسید روی باعث تفاوت معنی داری در ترکیبات سرم خون شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.