مقاله تمییز بین جریان هجومی ترانسفورماتور قدرت و جریان های خطا در حفاظت دیفرانسیل با استفاده از تبدیل موجک و منطق فازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تمییز بین جریان هجومی ترانسفورماتور قدرت و جریان های خطا در حفاظت دیفرانسیل با استفاده از تبدیل موجک و منطق فازی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تمییز بین جریان هجومی ترانسفورماتور قدرت و جریان های خطا در حفاظت دیفرانسیل با استفاده از تبدیل موجک و منطق فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمییز بین جریان هجومی ترانسفورماتور قدرت و جریان های خطا در حفاظت دیفرانسیل با استفاده از تبدیل موجک و منطق فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تمییز بین جریان هجومی ترانسفورماتور قدرت و جریان های خطا در حفاظت دیفرانسیل با استفاده از تبدیل موجک و منطق فازی :

مراجع :
[۱] T. S. Sidhu, M. S. Sachdev, H. C. Wood, and M. Nagpal, “Design, implementation, and testing of a microprocessor-based high-speed relay for detecting transformer winding faults,” IEEE Trans. Power Del., vol. 7, no. 1, pp. 108–۱۱۷, Jan. 1992.

[۲] T. S. Sidhu and M. S. Sachdev, “On-line identification of magnetizing inrush and internal faults in three-phase transformers,” IEEE Trans. Power Del., vol. 7, no. 4, pp. 1885–۱۸۹۱, Oct. 1992.

[۳] M. A. Zaman and M. A. Rahman, “Experimental testing of the artificial neural network based protection of power transformers,” IEEE Trans. Power Del., vol. 13, no. 2, pp. 510–۵۱۷, Apr. 1998.

[۴] O. S. Youssef, “A wavelet-based technique for discrimination between faults and inrush currents in transformers,” IEEE Trans. Power Del., vol. 18, no. 1, pp. 170–۱۷۶, Jan. 2003.

[۵] S. K. Pandy and L. Satish, “Multiresolution signal decomposition: A new tool for fault detection in power transformers during impulse tests, “IEEE Trans. Power Del., vol. 13, no. 4, pp. 1194–۱۲۰۰, Oct. 1998.

– مقدمه
انواع مختلفی از اغتشاشات شبیه به هم وجود دارد که می توانند در عناصر و اجزای سیستم قدرت رخ دهند. جریان مغناطیس شوندگی و جریان های خطای داخلی مختلف ترانسفورماتور قدرت نمونه های قابل توجه اغتشاشات جریان هستند[۱]. جهت ایجاد یک روش حفاظتی مناسب و موثر و توسعه و بهبود آن روش های مختلفی برای دسته بندی انواع جریان هایی که در ترانسفورماتور وجود دارند، پیشنهاد شده است . دسته بندی دقیق جریان های ترانسفورماتور می تواند به جلوگیری از عملکرد نادرست تجهیزات حفاظتی در شرایط مختلف غیر خطا نظیر جریان مغناطیس شوندگی ، خطاهای خارجی ، اشباع ترانسفورماتورهای جریان و غیره کمک زیادی نماید[۱] و [۲].
مطالعات پیشین بر روی جریان های ترانسفورماتور قدرت نشان داد که جریان مغناطیس شوندگی حاوی مقدار خیلی زیادی از مولفه هارمونیک دوم است . این ویژگی جریان هجومی به روش های حفاظت دیفرانسیل بسیاری از جمله روش حفاظت دیفرانسیل مهار هارمونیکی منجر شده است [۱] و [۲]. اما برخی مطالعات نیز نشان داده است که برخی از جریان های خطایی که در اثر خطاهایی که در سیم پیچ های ترانسفورماتور رخ می دهند حاوی مقدار قابل ملاحظه ای از مولفه هارمونیک دوم هستند[۳].
به علاوه در ترانسفورماتورهای قدرت مدرن به دلیل تغییراتی که دهاررمموونایدک تشدوکمیل به دطهنودره قاهبل سته ملادحادظه ه ایشدهکاهاسش ت ،یافتمه یزاانست مو[ل۳ف]ه روش های دیگری نیز برای دسته بندی جریان ها در حفاظت ترانسفورماتور پیشنهاد و توسعه داده شده اند. الگوشناسی با استفاده از شبکه های عصبی آموزش دیده ، منطق فازی و اندوکتانس ترانسفورماتور در طول اشباع هسته از این قبیل روش ها هستند[۳] و [۴]. اغلب این روش ها نیازمند ذخیره اطلاعات زیادی برای آموزش یا مقایسه و حافظه بالا جهت آماده سازی و تطبیق الگوریتم های مختلف مورد نیازهستند، اجرای عملی و تجربی پیچیده ای داشته و یا به پارامترهای ترانسفورماتور وابسته هستند. تحلیل فرکانسی دقیق اغتشاشات مختلف می تواند اطلاعات خوبی در باره ماهیت این اغتشاشات تهیه نماید. ابزارهای تحلیل فرکانسی مرسوم نظیر تحلیل فوریه ، تبدیل لاپلاس و تبدیل Z بر این فرض استوار هستند که ، مولفه های فرکانسی موجود در سیگنال های مورد پردازش ، دارای ویژگی های حالت تناوبی ، ایستا و خطی باشند[۴] و [۵].
موجک ها و تحلیل های موجک به عنوان ابزاری قدرتمند در تحلیل سیگنال هایی با ویژگی های پیچیده توجه محققان را به خود جلب نموده اند. در این مقاله توانایی روش تحلیل موجک با استفاده از اطلاعات دو ترانسفورماتور قدرت
۲۳۰۶۳kV,YD5,100MVA و ۱۳۲۲۰kV,YY0,30MVA آزمایش و نشان داده شده است
۲- تبدیل موجک گسسته
اخیرًا تحلیل موجک به عنوان یـک ابـزار ریاضـی بـرای تحلیـل سیگنال ها، گسترش فراوانی یافته است . اولین اشاره به موجک ها را در مطالعــات آقــای Haar در ســال ۱۹۱۰ مــیلادی مــی تــوان دید[۶]. تبدیل موجک گسسته از تبدیل موجک پیوسته استخراج می شود. در تبدیل موجک گسسته به جای تغییر مقیاس و انتقـال پیوسته ، موجک مـادر بـا انتخـاب پارامترهـای مقیـاس و انتقـال پیوسته ، موجک مادر با انتخاب پارامتر های مقیاس و انتقال که a0 و b0 اعداد ثابت هستند، جابجا شــده و تغییــر مقیــاس داده مــی شــوند. بــا و m، که z مجموعه اعداد صـحیح مثبـت اسـت . بـرای تبدیل موجک گسسته داریم :

که در آن به ترتیب تابع موجـک و تـابع سـیگنال گسسته هستند. از آنجا که هدف از فرآیند گسسته سازی محـدود کردن افزونگی حالت پیوسته و اطمینان از معکوس پذیری اسـت ، انتخاب a0 و b0 باید به گونه ای باشد که موجک های مادر یک پایه متعامد تشکیل دهند. به عنوان مثال این شرط بـرای a0 = 2
و b0 = 1 برآورده می شود. اگر ضرایب تبـدیل موجـک هماننـد فیلتری که در رابطه (۲) بیان شده در نظر گرفتـه شـوند، تبـدیل موجک گسسته می تواند به راحتی و با سرعت توسط تکنیک های بانک فیلتری محقق شود.

آقــای Mallat در ســال ۱۹۸۸ یــک الگــوریتم فیلترینــگ کاربردی و مؤثر را بیان نمود، که با اسـتفاده از فیلترهـای مکمـل پــایین گــذر و بــالاگــذر، ســیگنال اصــلی را بــه مؤلفــه هــای تقریبی (فرکانس پایین ) و جزئیات (فرکانس بالا) تجزیه مـی کنـد، در مرحله بعدی ، خروجی فیلتر پایین گذر با استفاده از فیلترهـای پایین گذر و بالاگذر تجزیه می شود(شکل ۱).
پیاده سازی بانک فیلتری چند مرحله ای تبدیل موجک گسسته [۷] در شکل ۱ نشان داده شده است ، که در آن ( مقاله تمییز بین جریان هجومی ترانسفورماتور قدرت و جریان های خطا در حفاظت دیفرانسیل با استفاده از تبدیل موجک و منطق فازی سیگنال اصلی و به ترتیب فیلترهای پایین گذر و بالاگذر هستند. ( ۲) کاهش تفکیک نمایی سیگنال ورودی را بیان می کند و a1 وb1 بیان کننده مؤلفه های تقریبی و جزئیات در مقیاس اول هستند.

۳- سیستم قدرت مورد مطالعه
سیگنال های جریان دیفرانسیل مورد نیاز برای ارزیابی عملکرد الگوریتم حفاظت دیفرانسیل پیشنهادی در شرایط مختلف می تواند از طریق شبیه سازی یک سیستم قدرت واقعی با شرایط مناسب به دست آیند. در این مقاله برای شبیه سازی سیستمهای قدرت مورد مطالعه که شامل خط انتقال ، ترانسفورماتور قدرت و ترانسفورماتورهای جریان مربوطه هستند از بسته نرم افزاری ATP.EMTP استفاده شده است . شمای کلی سیستم های مورد مطالعه در شکل ۲ نشان داده شده است .

اشتراک‌گذاری:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.