مقاله بررسی اثر شکل پایه براکت ارتودنسی بر استحکام باند با اعمال نیروهای برشی، کششی و کوپل پیچشی به روش المان محدود


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شکل پایه براکت ارتودنسی بر استحکام باند با اعمال نیروهای برشی، کششی و کوپل پیچشی به روش المان محدود دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شکل پایه براکت ارتودنسی بر استحکام باند با اعمال نیروهای برشی، کششی و کوپل پیچشی به روش المان محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شکل پایه براکت ارتودنسی بر استحکام باند با اعمال نیروهای برشی، کششی و کوپل پیچشی به روش المان محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شکل پایه براکت ارتودنسی بر استحکام باند با اعمال نیروهای برشی، کششی و کوپل پیچشی به روش المان محدود :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ازجمله مشکلاتی که بیماران ارتودنسی با آن مواجه هستند، شکست باند براکت- چسب- مبنای دندان است که در برخی موارد موجب آسیب رسیدن به مبنای دندان می گردد. تحلیل تنش ابزارمناسبی جهت بررسی احتمال شکست و جداشدن براکت ارتودنسی از دندان می باشد. برای این منظور مدل هندسه های مختلف جهت بررسی اثر شکل هندسه پایه براکت باند شده بر روی دندان در این مطالعه، مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا تصاویر میکروسی تی انجام شده از دندان پیشین جانبی بالای انسان را در نرم افزار Mimics مدل سازی و مبنای دندان را جدا کرده و هندسه چسب و براکت با در نظر گرفتن انحنای موجود در دندان مربوطه در نرم افزار Catia طراحی شدند. سپس مدل های طراحی شده در نرم افزار المان محدود Comsol Multiphysics مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج این تحقیق نشان داد که نیروی برشی و پس از آن نیروی پیچشی جهت دبانده کردن نسبت به نیروهای کششی و نیروی مرکب پیچشی- کششی مناسب تر می باشد. همچنین با توجه به کانتورهای توزیع تنش در مقطع فرم اصلی که توزیع در لبه ها به صورت یکسان پخش شده است اثبات کرد که هندسه فرم اصلی و مستطیلی نسبت به هندسه بیضی و ذوزنقه ای برای ایجاد شکست در لایه براکت- جسب بهتر است و موجب جلوگیری از رسیدن آسیب به مبنای دندان می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.