مقاله شبیه سازی برج تقطیر BTX پتروشیمی بوعلی سینای ماهشهرو ارائه مدل ترمودینامیکی مناسب جهت ایجاد شرایط بهینه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی برج تقطیر BTX پتروشیمی بوعلی سینای ماهشهرو ارائه مدل ترمودینامیکی مناسب جهت ایجاد شرایط بهینه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی برج تقطیر BTX پتروشیمی بوعلی سینای ماهشهرو ارائه مدل ترمودینامیکی مناسب جهت ایجاد شرایط بهینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی برج تقطیر BTX پتروشیمی بوعلی سینای ماهشهرو ارائه مدل ترمودینامیکی مناسب جهت ایجاد شرایط بهینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی برج تقطیر BTX پتروشیمی بوعلی سینای ماهشهرو ارائه مدل ترمودینامیکی مناسب جهت ایجاد شرایط بهینه :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
اهمیت واحدهای آروماتیک در صنایع پتروشیمی در سطح جهان نیز امری غیر قابل انکار است. از جمله فرآورده-های مهم و سودآور این واحدها می توان به پارازایلن، اورتوزایلن و بنزن اشاره داشت، که البته جزء محصولات اصلی پتروشیمی بوعلی سینا نیز می باشند. واحدی از این پتروشیمی که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است، وظیفه جداسازی اولیه بنزن و تولوئن را از ایزومرهای زایلن بر عهده دارد. از این رو بررسی راندمان برج هپتان زدای واقع در این واحد در راستای ایجاد شرایط بهینه، می تواند کمک شایانی به افزایش بهره وری و نهایتا سود دهی بیشتر این پتروشیمی نماید. شبیه سازی نیز بعنوان ابزاری توانمند در شناخت پارامترهای اصلی و موثر فرآیند مطرح است. برای رسیدن به اهداف ذکر شده در این تحقیق نیاز به انجام یک شبیه سازی دقیق، امری ضروری است. از طرفی با توجه به تنوع و گستردگی زیاد مواد ورودی به برج و برقراری شرایط خاص فرآیندی، انتخاب مدل ترمودینامیکی مناسب و سازگار با شرایط عملیاتی برای داشتن یک شبیه سازی قوی و با کمترین میزان خطا، از اهمیت فراوانی برخوردار است. با در نظر گرفتن دو پارامتر کیفیت زایلن های خروجی از برج و مجموع انرژی مصرفی جوش آور و چگالنده، با شبیه سازی های متعدد معلوم می گردد که مدل های UNIF-LBY، UNIFAC، Grayson و Chao-Seader برای شرایط موجود بهترین نتایج را به ما می دهند؛ که از این میان مدل ترمودینامیکی UNIF-LBY با بیشترین راندمان جداسازی و صرف کمترین انرژی، نیز انتخاب می گردد. با در نظر گرفتن این مدل، شبیه سازی با خطای ۶۶/۱ در میزان دبی محصول بالای برج و راندمان مناسب در جداسازی اجزای کلیدی، انجام می گردد. نهایتا MW 26/1 صرفه جویی در انرژی پیش بینی می گردد، که از این رو می توان بهینه سازی انرژی را نیز مورد ارزیابی قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.