مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اثر تغییر کابری اراضی از جنگل به چای و مرکبات بر میزان بیومس کربن خاک (مطالعه موردی- لنگرود)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اثر تغییر کابری اراضی از جنگل به چای و مرکبات بر میزان بیومس کربن خاک (مطالعه موردی- لنگرود) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اثر تغییر کابری اراضی از جنگل به چای و مرکبات بر میزان بیومس کربن خاک (مطالعه موردی- لنگرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اثر تغییر کابری اراضی از جنگل به چای و مرکبات بر میزان بیومس کربن خاک (مطالعه موردی- لنگرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اثر تغییر کابری اراضی از جنگل به چای و مرکبات بر میزان بیومس کربن خاک (مطالعه موردی- لنگرود) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور تعیین اثر تغییر کاربری اراضی از جنگل به چای و مرکبات بر میزان بیومس کربن خاک، از دو منطقه با دامنه های شمالی و جنوبی در شرق لنگرود نمونه برداری انجام گرفت. از هر سه کاربری (جنگل، چای و مرکبات) سه تکرار در قالب طرح بلوک کامل تصادفی به صورت فاکتوریل از عمق ۱۵-۰، ۲۵-۱۵ و ۵۰-۲۵ به طور جداگانه نمونه برداری شد. پس از آماده سازی نمونه ها بیومس کربن خاک به روش وانس اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد میزان بیومس کربن خاک در دو جهت شیب دامنه، کاربری های مختلف و عمق نمونه برداری معنی دارشد و بیومس کربن در منطقه ی با دامنه های جنوبی با کاربری مرکبات و عمق نمونه برداری ۱۵ تا ۲۵ سانتیمتر نسبت به سایرین بیشتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.