مقاله ارزیابی توان ذخیره سازی و انتقال مجدد کربوهیدراتهای ذخیره ای ساقه در ارقام جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی انتهای فصل


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی توان ذخیره سازی و انتقال مجدد کربوهیدراتهای ذخیره ای ساقه در ارقام جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی انتهای فصل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی توان ذخیره سازی و انتقال مجدد کربوهیدراتهای ذخیره ای ساقه در ارقام جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی انتهای فصل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توان ذخیره سازی و انتقال مجدد کربوهیدراتهای ذخیره ای ساقه در ارقام جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی انتهای فصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی توان ذخیره سازی و انتقال مجدد کربوهیدراتهای ذخیره ای ساقه در ارقام جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی انتهای فصل :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی توان ذخیره سازی و انتقال مجدد کربوهیدراتهای ذخیره ای در ساقه گیاه جو و تأثیر تنش خشکی پس از گرده افشانی بر این صفات این تحقیق در سال زراعی ۹۰-۸۹ در دانشگاه شهید چمران به صورت کرتهای یکبار خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل اصلی شامل دو سطح رطوبتی آبیاری کامل و تنش خشکی پس از گرده افشانی و عامل فرعی شامل نه رقم جو بود. نمونه برداریها از زمان گرده افشانی تا رسیدگی بصورت ۵ روز یکبار به منظور اندازه گیری وزن خشک، غلظت کربوهیدرات محلول و طول سه قسمت ساقه شامل پدانکل، پنالتیمیت و میانگره های زیرین به تفکیک صورت گرفت. در میان میانگره های مختلف ساقه، پنالتیمیت بالاترین غلظت کربوهیدرات محلول را در شرایط شاهد نشان داد. رتبه بندی ارقام از نظر بیشینه غلظت کربوهیدرات ساقه در هر دو شرایط شاهد و تنش یکسان بود که نشان می دهد غلظت کربوهیدرات محلول ساقه تحت کنترل ژنتیک است. تنش خشکی میزان کربوهیدرات انتقالی از ساقه را کاهش اما کارایی انتقال کربوهیدرات را افزایش داد. همبستگی بالایی بین کربوهیدرات محلول انتقالی از ساقه با بیشینه وزن مخصوص ساقه مشاهده شد. از آنجائیکه اثر متقابل معنیداری در بیشینه وزنمخصوص مشاهده نشد به نظر میرسد میتوان از این صفت در برنامه های اصلاحی برای رتبه بندی ارقام از لحاظ میزان کربوهیدرات محلول انتقالی به عنوان معیار استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.