مقاله اهمیت بیوتکنولوژی در تولید میکروبی روغن ها و چربی ها


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت بیوتکنولوژی در تولید میکروبی روغن ها و چربی ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت بیوتکنولوژی در تولید میکروبی روغن ها و چربی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت بیوتکنولوژی در تولید میکروبی روغن ها و چربی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت بیوتکنولوژی در تولید میکروبی روغن ها و چربی ها :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
چربی ها یا لیپید های ذخیره ای علاوه بر منابع گیاهی و حیوانی، در منابع میکروبی نیز یافت می شوند. تقاضای روغن در جهان افزایشمشهودی را با افزایش میلیون ها نفر در هر سال دارا است. با توجه به اینکه تقریبا ۷۰ % از روغن های مورد استفاده بشر، از گیاهان بدست می آید،احتمال ایجاد نوسانات در تولید آن ها وجود دارد. بنابراین استفاده از میکروارگانیسم های اولیجینوس ضروری به نظر می رسد. این میکروارگانیسم هانسبتا منبع غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع هستند که در تغذیه انسان و در صنایع داروسازی نقش بسزایی دارند. با شناسایی مسیرهای تولید روغندر این میکروارگانیسم ها و استفاده از روش های بیوتکنولوژی مانند ایجاد جهش، می توان میکروب هایی تولید کرد که با انجام تبدیل زیستی ازضایعات و پساب محصولات صنایع غذایی استفاده کرده و بیش از ۷۰ % از وزن سلولی خود را روغن تولید کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.