مقاله اثر کاربرد ریز موجودات بر عملکرد و اجزا عملکرد برنج (Oryza sativa L.) و کاهش مصرف کودهای فسفردار در شالیزارها


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد ریز موجودات بر عملکرد و اجزا عملکرد برنج (Oryza sativa L.) و کاهش مصرف کودهای فسفردار در شالیزارها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد ریز موجودات بر عملکرد و اجزا عملکرد برنج (Oryza sativa L.) و کاهش مصرف کودهای فسفردار در شالیزارها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد ریز موجودات بر عملکرد و اجزا عملکرد برنج (Oryza sativa L.) و کاهش مصرف کودهای فسفردار در شالیزارها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد ریز موجودات بر عملکرد و اجزا عملکرد برنج (Oryza sativa L.) و کاهش مصرف کودهای فسفردار در شالیزارها :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در نظام های کشاورزی پایدار کاربرد کودهای زیستی از اهمیت ویژه ای در افزایش باروری و حفظ حاصلخیزی پایدار خاک برخوردار است. هدف از اجرای این پژوهش افزایش عملکرد برنج از طریق معرفی نهادهای جدید به برنجکاران تحت عنوان کود زیستی،کاهش مصرف بعضی از کودهای شیمیایی مانند کودهای شیمیایی نیتروژن دار و فسفردار بود. این پژوهش به صورت طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در قالب آزمایش اسپلیت فاکتوریل با سه تکرار در مزرعه مؤسسه تحقیقات برنج کشور در شهرستان رشت اجرا شد. سه سطح نیتروژن (۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد مقدار توصیه شده) به عنوان عامل اصلی و سه سطح فسفر (۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد مقدار توصیه شده) به همراه جدایه خالص باکتری Herbaspirillum seropedicae و قارچ Glomus mosseae و عدم تلقیح به عنوان عامل فرعی بودند. نتایج نشان داد حداکثر عملکرد دانه در کاربرد قارچ مایکوریزا (۸۱۶۱/۸۳ کیلوگرم در هکتار) و حداقل میزان آن ( ۷۵۸۶ کیلوگرم در هکتار) در شرایط عدم تلقیح حاصل شد. تحت اثرمتقابل سه گانه نیز بیشترین شاخص برداشت تحت اثر سطح اول نیتروژن در سطح سوم فسفر در ترکیب با قارچ مایکوریزا ( ۵۳ درصد)، و کمترین ۳۹/۸۳ درصد تحت اثرمتقابل سطح سوم نیتروژن و فسفر و عدم تلقیح حاصل شد. همچنین سطح سوم نیتروژن در ترکیب با قارچ مایکوریزا به دلیل کلنیزاسیون بالاتر، عملکرد بیشتری نسبت به سایر سطوح داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.