مقاله استخراج لیکوپن و بتاکاروتن از گوجه فرنگی و غیرفعالسازی باکتری ها با CO2 فوق بحرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استخراج لیکوپن و بتاکاروتن از گوجه فرنگی و غیرفعالسازی باکتری ها با CO2 فوق بحرانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج لیکوپن و بتاکاروتن از گوجه فرنگی و غیرفعالسازی باکتری ها با CO2 فوق بحرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج لیکوپن و بتاکاروتن از گوجه فرنگی و غیرفعالسازی باکتری ها با CO2 فوق بحرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استخراج لیکوپن و بتاکاروتن از گوجه فرنگی و غیرفعالسازی باکتری ها با CO2 فوق بحرانی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در شرایط پائین تر از نقطه بحرانی تعادلات بخار- مایع به صورتی است که بخار در سطح جدایش دو فاز و مایع در پائین سطح قرار می گیرد. با افزایش دما و فشار به تدریج دانسیته مایع کاهش و گاز افزایش می یابد و دانسیته ی دو فاز با یکدیگر برابر می شود. این همان نقطه بحرانی است تشخیص سطح جدایش دو فاز در نقطه بحرانی غیر ممکن است. دی اکسید کربن و آب شایع ترین مایعات فوق بحرانی هستند. به طور کلی هر ماده در دما و فشار بالاتر از نقطه بحرانی خود را، که در آن مایع متمایز و فاز گاز وجود ن دارد را سیال بحرانی گویند. در شرایط دما و فشار بالاتر از نقطه بحرانی ، سیال فوق بحرانی نامیده می شود. مشکلات عمده ای که در خالص سازی بهینه مواد اولیه و محصولات در صنایع غذایی وجود دارد، باعث شده تا محققین و صنعتگران در جستجوی روشهای جدیدتر و بهتری باشند. یکی از روشهای جدید که در چند دهه اخیر برای تخلیص مواد اولیه و محصولات پیشنهاد شده، استخراج به وسیله سیالات فوق بحرانی است. (Supercritical fluid) در این روش جداسازی، از یک گازمتراکم در حالت فوق بحرانی- یعنی سیالی تحت شرایط دما و فشاری بالاتر از مقادیر بحرانی به عنوان حلال استفاده می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.