مقاله بررسی خواص ضد میکروبی عصاره حاصل از گیاه خارمشک بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص ضد میکروبی عصاره حاصل از گیاه خارمشک بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص ضد میکروبی عصاره حاصل از گیاه خارمشک بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضد میکروبی عصاره حاصل از گیاه خارمشک بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضد میکروبی عصاره حاصل از گیاه خارمشک بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
خارمشک با نام علمی Echinophora platyloba یکی از گیاهان علفی یکساله از خانواده چتریان است که در ارتفاعات رشد می کند . ۴ گونه از این گیاه منحصرا در ایران وجود دارد که در بعضی از نواحی استان خراسان رضوی مخصوصا ارتفاعات تربت حیدریه به شکل خودرو رشد می کند. خارمشک در گذشته به شکل سنتی در نوشیدنی های لبنی به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گرفته است .تحقیقات محققین در گذشته اثرات ضد میکروبی این گیاه را ثابت می کند. استافیلوکوکوس اورئوس، از طریق انسان (دست آلوده در تماس با ماده غذائی) و حیوانات خونگرم (خصوصا دام) به ماده غذائی منتقل شده و در فرد ایجاد مسمومیت گذرا همراه با اسهال و استفراغ می نماید. بنابراین هدف از این پژوهش بررسی خواص ضد میکروبی عصاره گیاه خارمشک به عنوان یک محصول بومی در ایران بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بود. در این تحقیق اثر ضد میکروبی عصاره خارمشک توسط روش میکروپلیت و دیسک دیفوژیون مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که MIC این گیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس ۰۹ میلی گرم بر میلی لیتر است و حتی غلظت های بالاتر رشد میکروارگانیسم را به صفر می رساند. توسط روش دیسک دیفوژیون قطر هاله عدم رشد در ۴ غلظت مورد بررسی ۵۰۰ ، ۲۵۰ ، ۱۲۵ ، ۶۲۵ ، ۳۱۲۵ mg/ml به ترتیب از ۱۸،۱۶،۱۵،۱۳،۱۱ میلی متر بود. بنابراین استفاده از این گیاه به عنوان یک دارو ضد باکتری و یک نگهدارنده در محصولات غذایی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.