مقاله استفاده از Agrobacterium rhizogenes برای تراریختی قارچ Mortierella alpina
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از Agrobacterium rhizogenes برای تراریختی قارچ Mortierella alpina دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از Agrobacterium rhizogenes برای تراریختی قارچ Mortierella alpina کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از Agrobacterium rhizogenes برای تراریختی قارچ Mortierella alpina،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از Agrobacterium rhizogenes برای تراریختی قارچ Mortierella alpina :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
قارچ رشتهای Mortierella alpina علت قابلیت در تولید اسیدهای چرب غیر اشباع و ضروری از جمله قارچهای مهم صنعت غذا میباشد. در این پژوهش به ریسههای قارچی alpina . M با استفاده از باکتری Agrobacterium rhizogenes سویه ۱۵۸۳۴ حاوی پلاسمید pBI121 تراریخت گردید. سیستمهای قارچی دستنخورده به همراه سلولهای باکتریایی در چهار دیوار یک، دو، سه و چهار ساعته در محیط کشت القا در دمای ۲۵ درجه نگهداری شدن و چهار روز پس از انتقال به محیط هم کشتی به محیط کشت انتخابی جهانی سفوتاکسیم در یزد بردن سلولهای باکتری منتقل شدند. پنج روز پس از مشاهده اولین ریسه های قارچی و اطمینان از عدم رشد سلولهای باکتریایی در محیط کشت انتخابی کلنی های حاصل از رشد سلولهای قارچ برای رنگآمیزی هیستو شیمیایی GUS استفاده شود. نتایج حاصل از رنگآمیزی، تراریختی موفق قارچ alpina . M را با استفاده از این تکنیک تأیید نمود. این اولین گزارش از تراریختی قارچ با A rizogenes است با توجه به تعداد گزارش بسیار کم استفاده از این باکتری در تراریختی قارچها (تنها یک گزارش در پارچه دیگر) مطالعات و آزمایشات بیشتر پریدگی بسازی این روش نیاز است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.