مقاله در مورد علامه علی اکبر دهخدا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله در مورد علامه علی اکبر دهخدا دارای ۱۲۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد علامه علی اکبر دهخدا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد علامه علی اکبر دهخدا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد علامه علی اکبر دهخدا :

علامه علی اکبر دهخدا

علامه علی اکبر دهخدا به سال ۱۲۵۸ ه . ش در تهران متولد شد و پس از آموختن علوم ادبی و دینی ، در مدرسه ی علوم سیاسی به تحصیل ادامه داد . در انقلاب مشروطه به جمع آزادی خواهان پیوست و در انتشار روزنامه ی « صور اسرافیل » به یاری دوستش « میرزا جهانگیر خان ( مدیر صور اسرافیل ) برخاست . پس از دوران جوانی گوشه نشینی اختیار کرد و علاوه بر تالیف و تصحیح کتب به نوشتن لغت نامه ی فارسی پرداخت .

جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی
اصفهانی از شاعران سده ی ششم است . شعر او از حکمت و اخلاق و وعظ بهره ی فراوان دارد . یکی از بهترین سروده های او ترکیب بند مشهور وی در نعمت و ستایش پیامبر بزرگوار اسلام (ص) است که شاعربا بهره گیری از آیات و احادیث ، شخصیت پیامبر اسلام را توصیف کرده است .

ابوالقاسم فردوسی
یکی از شورانگز ترین و غم آلوده ترین داستان های شاهنامه فردوسی ، سوگ سیاوش و یکی از شاخص ترین داستان های حماسی شاهنامه ی فردوسی است .

غلام حسین ساعدی ( گوهر مراد )
از داستان پردازان و نمایش نامه نویسان معاصر است . او در سال ۱۳۱۴ در تبریز متولد شد و در سال ۱۳۶۴ در فرانسه در گذشت . ساعدی از اواخر دهه ی سی طبع خویش را در عرصه ی گوناگون چون : داستان کوتاه ، رمان ، نمایش نامه ، فیلم نامه ، پانتومیم و تک نگاری ( گفتگو با خود ) آزمود.
آثار : ا) چوب به دست های ورزیل ۲) آی بیکلاه ۳) عزاداران بیل ۴) گورو گهواره

جلال آل احمد
جلال آل احمد در سال ۱۳۰۲ به دنیا آمد و در سال ۱۳۴۸ فوت نمود از آل احمد نزدیک به چهل و پنج اثر ادبی ، اجتماعی ، سیاسی و ترجمه به جای مانده است که به چهار دسته کلی تقسیم می شوند :
۱) داستان ها ۲) سفرنامه ها ۳) ترجمه ها ۴) مقالات
( نون و القلم – مدیر مدرسه – زن زیادی – پنج داستان ) از داستان های آل احمد هستند . نثر آل احمد : صریح ، طنز گونه ، کوتاه ، نزدیک به زبان گفتار و توصیفی است .

ابوالفضل بیهقی
تاریخ بیهقی ( تاریخ مسعودی ) اثر ابوالفضل بیهقی ( ۴۷۰-۳۸۵ ه.ق )
موضوع : تاریخ سلطنت مسعود پسر محمود غزنوی ( و مطالبی در تاریخ صفاریان ، سامانیان و دوره ی غزنویان )
ویژگی : دقت و صداقت در بیان و استواری و پختگی در نگارش ، جذابیت و گیرایی و تازگی نثر. کتاب تاریخ بیهقی در ذکر جزئیات وقایع بی نظیر است .

دکتر محمد علی اسلامی ندوشن
کتاب « داستان داستان ها » که نویسنده ی توانای معاصر دکتر محمد علی اسلامی ندوشن در این اثر تحلیل های ارزنده و عالمانه ای از داستان رستم و اسفند یار ارائه نموده اند و با نثر ی گرم و پویا ، رویارویی رستم و اسفندیار و تراژدی نبرد بر سر آزادی و اسارت نام نهاده اند و به شرح و تحلیل این ماجرا پرداخته اند .
از آثار دیگر اسلامی ندوشن می توان : صفیر سیمرغ ، آن روزها و جام جهان نما را نام ببرد .

پرویز خرسند
نویسنده ی معاصر ، بیشتر نوشته های او درباره ی عاشورا است . آثار او عبارتند از : آن حا که حق پیروز است ، مرثیه ای که ناسروده ماند – بر زیگران دشت خون .

حمید سبزواری
متولد۱۳۰۴ سبزوار است و از شاعران انقلاب اسلامی است . آثار او دو مجموعه شعر با نام های « سرود درد » و « سرود سپید » هستند .

ویلیام شکسپیر
ویلیام شکسپیر ( ۱۶۱۶-۱۵۶۴ ) شاعر و نمایش نامه نویس معروف انگلستان و جهان و خالق نمایش نامه ی مشهوری چون هملت ، مکبث ، اتللو و شاه لیر است . او علاوه بر این نمایش نامه ها ، سروده های کوتاهی دارد که به « غزلواره »معرف اند و مضمون آنها بیشتر عشق ، ستایش جوانی و مسائل اخلاقی است . در غزلواره های شکسپیر ، زبان روان و ساده با تصاویر بدیع و زیبا درهم می آمیزند و کلامی شاعرانه می آفرینند

لئون تولستوی

وی در سال ۱۸۲۸ در جنوب مسکو به دنیا آمد و پس از ۸۲ سال زندگی در همان روستای محل تولدش ، چشم از جهان فروبست . آثار او عبارتند از : جنگ و صلح – آناکارنینا- رستاخیز او از جمله ی نویسندگان متعهدی است که تیره روزهای جامعه اش را بررسی کرده درباره ی آنها اندیشیده است .

سیلویاتاتردوارنر
زن شاعر و رمان نویس انگلیسی متولد سال ۱۸۹۳ میلادی است . اولین کتاب شعر او با عنوان چفتر ( داربست درخت) در سال ۱۹۲۵ به چاپ رسید . داستان های وارنر نشانگر علاقه ی وی به علوم ماورای طبیعی و موضوعات اسرار آمیز است .

رابیندرانات تاگور
سروده های کوتاه و عمیق را بیندرانات تاگور ( ۱۹۴۱- ۱۸۶۱ ) شاعر بزرگ و پر آوازه ی هندی ، شهرت جهانی دارد . وی به اخذ جایزه نوبل نایل آمد سروده های او سر شار از نکته های لطیف و بدیع تامل انگیزند و با فرهنگ ما پیوندی نزدیک دارند از مجموعه های او ماه نور و مرغان آواره است .

فخرالدین اسعد گرگانی
وی از شاعران داستان سرای قرن پنجم هجری است . تنها اثر او منظومه ی غنایی « ویس و رامین » است که بازمانده ی یک داستان کهن و عاشقانه ی ایرانی است . این منظومه ساده و روان همواره سرمشق شاعران بزرگ برای سرودن داستان های عاشقانه بوده است .

خاقانی شیروانی
ایشان از شاعران برجسته ی قرن ششم ملقب به « حسان عجم » آرامگاه این شاعر در مقبره الشعرای تبریز است .
هنر خاقانی : ۱) سرودن قصاید شکوهمند و استوار ( قصاید او دشوار و محکم است )
۲) سرودن قطعه و غزل و رباعی اغزلیات او ساده و روان است . )
۳) به کار بردن اصطلاحات دین مسیح در شعر ( به دلیل اینکه مادر خاقانی مسیحی بود )
غزل آفتاب وفا : از غزلیات خاقانی است که بعد از او حافظ تحت تاثیر آن غزل معروف « ای هد هد صبا به صبا می فرستمت » را سرود .
عطار نیشابوری :
وی از شاعران و عارفان بزرگ قرن ششم است . آثار وی عبارتند از : منطق الطیر ، الهی نامه ، مصیبت نامه ، مختارنامه ( به شعر ) ، تذکره الاولیا( شرح حال عرفا و بزرگان به نثر ).

مولانا جلال الدیین رومی :

شاعر بزرگ قرن و صاحب مثنوی و دیوان کبیر ( شمس تبریزی ) ، موسی و شبان غزل مولانا در حوزه ی ادبیات غنایی ، غزل شورانگیز ، طرب آمیز و سر شار از عشق و حیات و حرکت مولانا ، جایگاهی والا و ویژه دارد . در غزل مولانا ، پیوستگی ژرف ترین و وسیع ترین معانی با تصاویر زیبا و بدیع ، بر کشش و تاثیر کلام می افزاید و چشم ما را بر آتش افروخته در جان شاعر می گشاید .
مولانا شاعر قرن هفتم است .
آثار : فیه ما فیه ، مثنوی ، مکاتیب ، مجالس سبعه
نصرالله منشی
ابوالمعالی نصرالله منشی ، دبیر بهرام شاه غزنوی در سال ۵۳۶ هجری کلیله و دمنه ابن مقفع را از عربی به فارسی بر گردانید که از لحاظ استواری انشا و شیوه ی نگارش و پیراستگی زبان و مفردت کم نظیر است .

ناصر خسرو قبادیانی
شاعر بزرگ و قصیده سرای توانای قرن پنجم است . او در قصاید تعلیمی خود انسان ها را به آزادگی ، خرد و زری ، دین داری ، علم اندوزی ، آخرت اندیشی و دیگر فضایل معنوی و روحی دعوت می کند . از آثار دیگر او می توان : سفرنامه ، جامع الحکمتین ، خوان اخوان و وجه دین را که به نثر نوشته شده اند نام برد .

عبدالرحمان جامی
شاعر نویسنده بزرگ قرن نهم است . آثار او عبارتند از : ۱- بهارستان به تقلید از گلستان سعدی ( به نثر ) مشهورترین اثر جامی . ۲- هفت اورنگ که در بردارنده ی هفت مثنوی ( سلسله الذهب – سلامان وابسال – تحفه الاحرار – سبحه الابرار – یوسف و ذلیخا – لیلی و مجنون – خرد نامه ی اسکندری ) است که همه از درون مایه های عرفانی و اخلاقی بر خوردارند .

محمد علی معلم دامغانی
متولد ۱۳۳۰ است و از شاعران صاحب سبک انقلاب اسلامی . آثار او عبارتند از : رجعت سرخ ستاره که در سال ۱۳۶۰ به چاپ رسید

دکتر قصیر امین پور
شاعر و نویسنده معاصر ( ۱۳۳۸ ، گتوندشوشتر )
آثار : ۱) مجموعه شعر « در کوچه های آفتاب » که در سال ۱۳۶۳ منتشر شد
۲) تنفس صبح ۳- آینه های ناگهان
( ظهر روز دهم – مثل چشمه ، مثل رود – به قول پرستو) برای نوجوانان « شعر آفتاب پنهانی » در خصوص انتظار موعود یکی از موضوعات محوری شعر انقلاب است .

سلمان هراتی
متولد ۱۳۳۹ ، روستای مزر دشت تنکابن ) از چهره های شعر انقلاب بود این معلم خودش در سال ۱۳۶۵ در یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد . منظومه های سلمان هراتی : ۱- از آسمان سبز ۲- از این ستاره ، تا آن ستاره ۳- دری به خانه ی خورشید

علی موذنی
( متولد ۱۳۳۷ ) از داستان نویسان انقلاب اسلامی است
آثار : « ملاقات در شب آفتابی » – « نه آبی نه خاکی » « ارتباط ایرانی » « در انتظار شاعر »
قاصدک : این داستان در کتاب « در انتظار شاعر » آمده است ونویسنده از ارتباط میان شهید و فرزند شهید بهره می گیرد و با این درونی مایه ی غنی داستان خویش را بازمانی ساده و روان می پردازند .

دکتر فاطمه راکعی .
( متولد ۱۳۳۳ ، زنجان ) از شاعران انقلاب اسلامی
آثار : مجموعه ی شعر « سفر سوختن » و « آواز سنگ »
راکعی در بسیاری از سروده هایش به عظمت و شخصیت حضرت امام خمینی ( ره ) اشاره کرد . او در شعر « نیاز روحانی » اندوه بزرگ خوش را از رحلت جان گداز امام خمینی ( ره ) بیان می کند

ساعد باقری
متولد ۱۳۳۹ ) از شاعران و نویسندگان انقلاب اسلامی
آثار : مجموعه ی شعر « نجوای جنون » و کتابی در نقد و بررسی شعر معاصر با عنوان « شعر امروز » و « چشم های زمین »

رعدی آذرخش
دکتر رعدی در آذربایجان و به سال ۱۲۸۸ خورشیدی در تبریز دیده به جهان گشود
آثار او عبارتند از : نگاه ، دریا و شبنم ، سرنوشت ، خود را نمی قروشم ;

باستانی پاریزی
دکتر محمد ابراهیم باستانی پاریزی ( متولد ۱۳۰۴ ، پاریز کرمان ) استاد تاریخ دانشگاه تهران و نویسنده و شاعر معاصر
آثارش : حماسه کهریز ، خاتون هفت قلعه ، اژدهای هفت سر ، وادی هفتواد هشت الهت ، پیغمبر دزدان ، اقتصاد عصر صفوی ، آسیای هفت سنگ ، سفرنامه ی از پاریز تا پاریس

زین العابدین راهنما
نویسنده و مترجم معاصر ،
آثار : پیامبر که توصیف کوه مشهور حرا و لحظه های نزول وحی است.

محمد بهمن بیگی
(متولد ۱۲۹۹ فارس) نویسنده معاصر از عشایر فارس وشیفته ایل قشقایی است
بخارای من ، ایل من : نام کتابی است از محمد بهمن بیگی که در سال ۱۳۶۸ به چاپ رسیده است ، نویسنده دوران کودکی و نوجوانی خود و فراز و فرود تاریخ معاصر ایل قشقایی را در این کتاب به شیوه داستان نگاشته است .

سید احمد هاتف اصفهانی
وفات سال ( ۱۱۹۸ ، ه.ق ) شاعر دوره افشازیان و زندیان
آثارش : دیوان شعر شامل ( قصاید، غزلیات ، مقطعات ( قطعه ها ) و رباعیات ) است

خواجه عبدالله انصاری
قرن پنجم ( متوفی ۴۸۱ ه. ق )
آثر یا آثار : الهی نامه ، زادالعارفین ، مناجات نامه ، ارساله ی دل و جان )
او دانشمند عارف بوده است مناجات های خواجه مسجع ، لطیف ، دلنشین ، ساده و سرشار از معنای عرفانی است .

سید محمد حسین بهجت تبریزی
قرن : معاصر ( ۱۳۶۷- ۱۲۸۵ )
آثر یا آثار : منظومه حیدر بابا یه سلام به زبان ترکی ، کلیات اشعار
او را برجسته ترین غزل سرایان معاصر است

باذل مشهدی
قرن : ۱۱۲۴۰ م
اثر یا آثار : حمله ی حیدری
یکی از حماسه های مصنوعی است که به شرح زندگی و جنگ های پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) می پردازد

مجید مجیدی
قرن : معاصر
اثر یا آثار : بچه های آسمان
فیلم نامه نویس و کارگردان است

محمد علی جمال زاده

قرن : معاصر
آثار : یکی بود یکی نبود ، دارالمجانین ، سروته یک کرباس ، تلخ و شیرین ، هفت کشور ، شور آباد ، راه آب نامه ، قصه های کوتاه برای بچه های ریش دار ، قصه ی ما به سر رسید وی پدر داستان نویس ایران است و آثارش با ویژگی هایی نظیر : ساده ، طنز آمیز آشکار ضربالمثل ها و اصطلاحات عامیانه بیان شده و به صورت انتقادی است .

بزرگ علوی
قرن : معاصر ( ۱۳۷۴- ۱۲۸۲ )
آثار : چشم هایش ، چمدان ، میرزا ، سالاری ها
علوی از نخستین تحصیل کرده های ایرانی در آلمان بود .

سیمین دانشور
قرن : معاصر ( متولد سال ۱۳۰۰ )
آثار آتش خاموش ، سووشون
وی همه جلال آل احمد است .

خانم هریت بیچر استو
قرن : ۱۹ میلادی
آثار : کلبه ی عموتم

پابلونرودا
قرن : ۲۰ میلادی
آثار : انگیزه ی نیکسون کشی و جنشن انقلابی شیلی

جبرا ابراهیم جبرا
قرن : ۲۰ میلادی
آثار : شعر در بیابان های تبعید و داستان کوتاه به عربی و انگلیسی

محمود درویش
قرن : ۲۰ میلادی
آثار :از یک انسان
درویش را شاعر مقاومت فلسطین می نامند چرا که جز برای فلسطین شعر نگفته است

آندره ژید
قرن : ۱۹ و ۲۰ میلادی
آثار » مائده های زمینی ( ترجمه ی پرویز داریوش و جلال آل احمد )
وی در آثار خویش مشکلات زندگی آدمی را با عشقی سر شار به واقعیت به تصویر کشید و به همین جهت نیز جایزه ی نوبل را از آن خود کرد . او در این کتاب لحنی آمیخته به طنز و انتقاد اجتماعی دارد .
حافظ شیرازی ( لسان الغیب )
قرن هشتم
آثار : دیوان غزلیات ، ساقی نامه ، قصاید و ;
شعر او سر شار از اندیشه های عمیق حکمی و عرفانی و احساس ها و عواطف ژرف انسانی است . حافظ ، حافظه ی ماست و شعر او آیینه ی زندگی است .
سنایی غزنوی
قرن : ششم
آثار : حدیقه الحقیقه ، سید العباد الی العماد ، طریق التحقیق ، کارنامه بلخ
وی را باید تاثیر گذارترین شاعران در حوزه های مختلف شعر فارسی چون مثنوی ، غزل ، قصیده و قطعه دانست . سنایی در قصیده های خود از مضامینی چون زهد و حکمت و اخلاق و عرفان بهره می گیرد و نخستین کسی است که افکار و اصطلاحات عرفانی را با مضامین عاشقانه در هم آمیخته است و مسایل و موضوعات اجتماعی را به طور گسترده در شعر خویش مطرح می کند .
ویکتور هوگو
قرن : ۱۹ میلادی
آثار : بینوایان ، گوژپشت نترادام ، کارگردان دریا ، مردی که می خندد
مشهورترین شاعر رمانتیک فرانسه را بزرگترین ادیبان و نویسندگان اجتماعی جهان است

ویلیام سیدنی پورتر معروف به اهنری
قرن : ۱۹ میلادی
آثار : قلب مغرب ، آواز شهر ، راه های سرنوشت ، اختیارات ، چرخ و فلک شهرت وی بیش تر مرهون داستان های کوتاه و احساساتی و نیمه واقع گرای اوست که در غلب آنها به زندگی مردم فرودستو طبقات پایین جامعه می پردازد .

دکتر محمود صناعی
قرن : معاصر ( متوفی ۱۳۶۴ )
آثار : آزادی و تربیت
وی در رشته های فلسفه ، علوم تربیتی ، ادبیات فارسی ، زبان خارجه ، حقوق و روان شناسی،تخصص و تبحر داشت

دکتر محمد علی اسلامس ندوشن
قرن : معاصر
آثار : جام جهان بین ، آواها و ایحاها ، صفیر سیمرغ ، روزها
وی در سال های جوانی به عنوان شاعر شناخته شد اما به تدریج شعر را رها کرد و به نقد و تحقیق و ترجمه پرداخت . نثر دکتر اسلامی زیبا ، خوش آهنگ و دل نشین است . موضوع کتاب صفیر سیمرغ توصیف سفره های نویسنده است

عبدالحسن وجدانی

قرن : معهصر
اثر : داستان خسرو
نویسنده در این اثر ، یکی از مشکلات فرهنگی ، اجتماعی عصر ما و آثار مخرب و زیان باز آن را در قالب داستان بیان می کند .

جلال رفیعی
قرن : معاصر
آثار : بهشت شداد ، فرهنگ مهاجم ، فرهنگ مولد
وی نویسنده و روز نامه نگار با ذوق روزگار ماست که در نوشته ی ( مایع حرف شویی ) با
زبانی طنز به یکی از مسائل فرهنگی جامعه یعنی پرگویی می پردازد و آن را یکی از آفات اجتماعی معرفی می کند

طاهره صفارزاده
قرن : معاصر
آثار : رهگذر مهتاب ، طنینی در دلتا ، سربازوان ، سقر پنجم ، بیعت با بیداری ، دیدار صبح او از شاخص ترین شاعران مذهبی قبل از انقلاب است که با برخورداری از بینش توحیدی ، سیاسی و اجتماعی و زبانی ساده و روان ، آثار عمیق و ماندگار آفریده است . انتظار موعود چشم به راه عدالت گستر بودن از اندیشه های محوری شیعه است که شاعر با اشاره ی پنهان به انقلاب اسلامی ایران ، آن را طلیعه ی ظهور امام زمان ( عج ) می داند
دکتر محمد رضا شفیعی کد کنی
قرن : معاصر
آثار : شبخوانی ، از زبان برگ ، کوچه باغ های نیشابور ، از بودن و سرودن ، مثل درخت در شب باران ، بوی جوی مولیان ، صور خیان در شعر فارسی ، تصحیح و توضیح اسرارالتوحید وی شاعر نویسنده ویژوهشگر معاصر است . سروده های او ساده ، روان و به دلیل تسلط بر ادبیات گذشته ی ایران بسیار استوار و محکم است

سید علی موسوی گرما رودی
قرن : معاصر
آثار : سرود رگبار ، عبور ، در سایه سار محل ولایت ، چمن لاله ، خط خون ، تا ناکجا ، دست چین وی از پیشتازان شعر مذهبی قبل از انقلاب است .

محمد حسین رهی معیری

قرن : معاصر
اثر : مایه ی عمر
وی از غزل سرایان است و بیش تر به پیروزی از سعدی ، غزل گفته و شیوایی و روانی سخن سعدی در سروده های او محسوس است

هوشنگ ابتهاج
قرن : معاصر
اثر : نخستین نغمه ها ، شراب ، سیاه مشق ، شبکر
ابتهاج از سال ۱۳۳۲ به شعر اجتماعی روی آورد

ابن بطوطه
قرن : هشتم
آثار : سفرنامه ابن بطوطه با عنوان رحله ابن بطوطه یا تحفه النظار و غرایب الامصار
وی یکی جهان گرد مشهور است که در ۲۲ سالگی به قصد زیارت خانه خدا از طنجه ( شهری در مراکش ) خارج شد و پس از بیست و نه سال به مراکش بازگشت

پیرولوتی
قرن : ۱۹ و ۲۰ م
اثر : سفر نامه به سوی اصفهان
وی نویسنده و جهانگرد فرانسوی است

محمد حسن خان صنیع الدوله ( اعتمادالسلطنه)
وفات ۱۳۱۳ ه . ق
آثار : مرآه البلدان ، مطلع الشمس ، خیرات الحسنات ، الماثرو الاآثار ، منتظم ناصری
وی از مقربان درباره ناصر الدین شاه و وزیر انطباعات او بود . اعتماد السلطنه چون در اندرونی شاه راه داشت نکات قابل توجهی از زندگی خصوصی و مسایل پشت پرده ی دربار را به نگارش در آورده است

دکتر طه حسین
قرن : ۲۰ میلادی
اثر : الایام
وی ادیب و پژوهشگر معاصر مصری است که در سه سالگی نابیناشد ، اما با استعداد و پشتکاری فوق العاده توانست به سرعت پیشرفت کند و به مدارج عالی تحصیلی و مسئولیت های اجتماعی دست یابد کتاب « الایام » تصویر زندگی پر فراز و نشیب اوست . این کتاب از بهترین نمونه های زندگی نامه نویسی است .

مسعود سعد سلمان
قرن : ۵ و۶
آثار : دیوان اشعار ( قصاید )
وی در مدت هفت سال در قلعه های « دهک » و « وسو » و سه سال در قلعه ی « نای » و هشت سال در قلعه ی « مرنج »زندانی بود . در سال های اسارت قصاید بسیاری در شرح احوال خویش سرود که به « حبسیه » ( جسیات ) معروف است .

پوران شریعت رضوی
اثر : طراحی از یک زندگی
وی همسر دکتر علی شریعتی است و این کتاب شرح زندگی و افکار دکتر است

خواجوی کرمانی
قرن : هشتم ( فوت ۷۵۰ قمری )
اثر : مثنوی گل و نوروز که یکی از مثنویان خمسه است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.