مقاله سرخ کردن چیپس میوه و سبزیجات تحت شرایط خلاء
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سرخ کردن چیپس میوه و سبزیجات تحت شرایط خلاء دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سرخ کردن چیپس میوه و سبزیجات تحت شرایط خلاء کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرخ کردن چیپس میوه و سبزیجات تحت شرایط خلاء،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سرخ کردن چیپس میوه و سبزیجات تحت شرایط خلاء :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سرخ کردن تحت خلا تکنولوژی امیدبخشی است که ممکن است برای تولید میان وعده های جدید از قبیل چیپس میوه و سبزیجات انتخاب و انتظارات کیفی و سلامتی مورد نظر مصرف کننده و تولید کننده را برآورد کند از جمله مزایای این روش کاهش اثرات نامطلوب روغن حفظ رنگ و طعم طبیعی کاهش محتوای آکریلامید و حفظ ترکیبات غذایی نمونه های سرخ شده تحت شرایط خلا و دمای ۶۰ درجه سانتی گراد درافت رطوبت برابر و بازه زمانی یکسان روغن کمتری جذب و میزان نیروی کمتری نسبت به نمونه های سرخ شده با فشار اتمسفر برای شکست نیاز دارد و از نظر تردی نمونه بهتری محسوب می شوند سرخ کردن تحت خلا و دمای ۶۰ درجه سانتیگراد حفظ رنگ محصول بهتر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.