مقاله کاربرد پس ازبرداشت اسپرمیدین برویژگیهای کیفی نارنگی کینو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد پس ازبرداشت اسپرمیدین برویژگیهای کیفی نارنگی کینو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد پس ازبرداشت اسپرمیدین برویژگیهای کیفی نارنگی کینو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پس ازبرداشت اسپرمیدین برویژگیهای کیفی نارنگی کینو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد پس ازبرداشت اسپرمیدین برویژگیهای کیفی نارنگی کینو :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
دراین پژوهش اثراسپرمیدین برون زاد برکیفیت میوه نارنگی کینو پس از دو ماه انبارمانی مورد بررسی قرارگرفت آزمایش درقالب طرح کامل تصادفی با تیمارهای اسپرمیدین صفرو۰/۵و۱و۱/۵ میل یمولار انجام شد شاخص کیفی میوه شام لph اسیدیته کل نسبت پوست به گوشت میوه میزان پوسیدگی و ویتامین ث پس از دوماه انبارداری اندازه گیری شد نتایج نشان داد غلظت ۰/۵ میلی مولار اسپرمیدین درمدت انبارداری اسید کل را افزایش و PHرا کاهش داد غلظت های مختلف اسپرمیدین تاثیری درحفظ ویتامین ث نداشتند غلظت های مختلف اسپرمیدین برمیزان پوسیدگی میوه تفاوت معنی داری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.