مقاله تاثیر کود های آلی بر غلضت برخی از عناصر غذایی در دانه سویا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کود های آلی بر غلضت برخی از عناصر غذایی در دانه سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کود های آلی بر غلضت برخی از عناصر غذایی در دانه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کود های آلی بر غلضت برخی از عناصر غذایی در دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کود های آلی بر غلضت برخی از عناصر غذایی در دانه سویا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مواد آلی علاوه بر اثرات مثبت بر رشد و نموگیاه در بهبود خواص شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی خاک نقش عمده ای دارند. وقتی ماده آلی به خاک اضافه می شود، بخشی از مواد غذایی موجود در آن بخصوصازت، فسفر و پتاسیم می تواند پساز معدنی شدن در اختیار گیاه قرارگیرد. ماده آلی با بهبود خواص فیزیکی ازطریق ایحاد خلل و فرج و ساختمان خاک، سبب می شود تا ریشه گیاه براحتی در خاکنفوذ کند. لذا به منظوربررسی اثرات مواد آلی خاک، طرحی در قالب اسپلیت پلات بطوریکه منابع کودآلی شامل کود حیوانی ، پوسته برنج ، کاه وکلش گندم و کود سبز در پلات اصلی،میزانهای مختلف مواد آلی شامل ۲/۵ ، ۵ و ۱۰ تن درهکتاردر پلاتفرعی و یکتیمارشاهد( عدم مصرف کودآلی) در سه تکرار بر سویا ( رقم پرشینگ) به اجراء درآمد. نتایج نشان داد که کودهای آلی بر روی غلظت ازت و در صد پروتئین دانه سویا اثراتمثبتو معنی داریدارد و میزان آن بیشتر ازحد استاندارد بود و میزان درصد منیزیم و منگنز دانه از حد متوسط کمی پائین تر و منفی بدست آمد که نسبت به شاهد قابل توجه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.