مقاله بررسی اثرباکتری های ازتو باکتر و آزوسپیریلوم برصفات فنولوژیک ارقام آفتابگردان دانه روغنی(Helianthus annuus L.)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرباکتری های ازتو باکتر و آزوسپیریلوم برصفات فنولوژیک ارقام آفتابگردان دانه روغنی(Helianthus annuus L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرباکتری های ازتو باکتر و آزوسپیریلوم برصفات فنولوژیک ارقام آفتابگردان دانه روغنی(Helianthus annuus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرباکتری های ازتو باکتر و آزوسپیریلوم برصفات فنولوژیک ارقام آفتابگردان دانه روغنی(Helianthus annuus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرباکتری های ازتو باکتر و آزوسپیریلوم برصفات فنولوژیک ارقام آفتابگردان دانه روغنی(Helianthus annuus L.) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر باکتری های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم بر صفات فنولو ژیک ارقام آفتابگردان در منطق سنندج آزمایشی به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد، کرت های اصلی آزمایش شامل دو سطح مصرف و عدم مصرف باکتری و کرت های فرعی شامل چهار رقم( هیبرید آذرگل، یوروفلور، لاکومکا و فوریت ) بود، نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس نشان داد که اثرمصرف باکتری بر صفات طول دوره رشد زایشی، طول دوره رشد رویشی، تعداد روز تا پایان گلدهی، طول دوره پرشدن دانه و کلّ طول دوره رشد ، روز تا ستاره ای شدن معنی دار بود به طوریکه نسبت به حالت عدم مصرف باکتری، افزایش بسیار معنی داری داشت. ارقام مورد بررسی نیز از لحاظ طول دوره های نمو با همدیگر تفاوت بسیار معنی داری نشان دادند، هیبرید آذرگل از بیشترین طول دو.ره رشد و لاکومکا از کمترین طول دوره رشد برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.