مقاله بررسی اثر نوع پایه و کلرید سدیم بر غلظت و پراکنش یونهای سدیم و پتاسیم و کلر در شاخساره نارنگی کینو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر نوع پایه و کلرید سدیم بر غلظت و پراکنش یونهای سدیم و پتاسیم و کلر در شاخساره نارنگی کینو دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر نوع پایه و کلرید سدیم بر غلظت و پراکنش یونهای سدیم و پتاسیم و کلر در شاخساره نارنگی کینو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نوع پایه و کلرید سدیم بر غلظت و پراکنش یونهای سدیم و پتاسیم و کلر در شاخساره نارنگی کینو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر نوع پایه و کلرید سدیم بر غلظت و پراکنش یونهای سدیم و پتاسیم و کلر در شاخساره نارنگی کینو :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی اثر نوع پایه و کلرید سدیم بر غلظت و پراکنش سدیم، پتاسیم و کلر در شاخساره نارنگی کینو پیوند شده روی چهار پایه مرکبات شامل بکرائی (لیموشیرین ×نارنگی) لیمو آب ولکامریانا و نارنج بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرا در گلخانه به اجرا درآمد براساس نتایج نوع پایه تاثیر زیادی بر غلظت یونها داشت. غلظت و پراکنش یونهای پتاسیم، سدیم و کلر در تیمار شاهد و سایر سطوح شوری با هم تفاوت معنی دار داشت شوری غلظت سدیم و کلر را در ریشه و شاخساره افزایش داد ولی میزان افزایش بسته به نوع پایه متفاوت بود. کمترین غلظت کلر و سدیم در شاخساره پیوندک روی پایه لیمو اب وجود داشت براثر شوری غلظت پتاسیم در شاخساره پیوندکی روی پایه بکرائی و کاهش و روی سایر پایه ها افزایش یافت. تحت شرایط این آزمایش لیمو اب و تا حدودی بکرایی از توان خوبی در القا تحمل به شوری در نارنگی کینو برخورداربودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.