مقاله عملکرد شبک? عصبی مصنوعی در پیش ‏بینی و تحلیل فرایندهای هیدرولوژیک (مطالع? موردی: کمبود آب حوض? آبخیز نازلوچای در استان آذربایجان غربی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عملکرد شبک? عصبی مصنوعی در پیش ‏بینی و تحلیل فرایندهای هیدرولوژیک (مطالع? موردی: کمبود آب حوض? آبخیز نازلوچای در استان آذربایجان غربی) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد شبک? عصبی مصنوعی در پیش ‏بینی و تحلیل فرایندهای هیدرولوژیک (مطالع? موردی: کمبود آب حوض? آبخیز نازلوچای در استان آذربایجان غربی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد شبک? عصبی مصنوعی در پیش ‏بینی و تحلیل فرایندهای هیدرولوژیک (مطالع? موردی: کمبود آب حوض? آبخیز نازلوچای در استان آذربایجان غربی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد شبک? عصبی مصنوعی در پیش ‏بینی و تحلیل فرایندهای هیدرولوژیک (مطالع? موردی: کمبود آب حوض? آبخیز نازلوچای در استان آذربایجان غربی) :

تعداد صفحات :۲۴

بارش یکی از فرایند‏های هیدرولوژیک است که تأثیر زیادی در کنترل مدیریت منابع آب دارد. کمبود بارش سبب به‌وجود‌آمدن مشکلات فراوانی از جمله کمبود آب شرب می‏شود. به‌علت اهمیت مسئل کمبود آب، استفاده از روش‏های نوین به‏منظور پیش‏بینی فرایند‏های هیدرولوژیک تأثیر زیادی در برنامه‏ریزی و مدیریت منابع آب خواهد داشت. از این‌رو، در تحقیق حاضر کمبود آب ماهانه در حوض نازلوچای طی یک دور آماری ۳۹ساله (۱۳۵۲‌ـ ۱۳۹۱) با استفاده از مدل شبک عصبی مصنوعی و مدل بهبودیافت موجک‌ـ شبک عصبی، شبیه‏سازی، پیش‏بینی و تحلیل شده است. عملکرد این دو مدل توسط معیار‏های خطای ضریب همبستگی، ضریب تبیین و جذر میانگین مربعات خطا ارزیابی شد. بنا بر نتایج به‌دست‌آمده، مدل موجک‌ـ شبک عصبی با ضریب همبستگی ۹۶/۰ و ۹۴۵/۰ که به‌ترتیب مختص به حالت آموزش و آزمون است، نسبت به شبک عصبی مصنوعی توانایی بیشتری برای پیش‏بینی کمبود آب داشت. در ادامه، مقادیر کمبود آب ماهانه در این حوضه طی سال‏های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ پیش‏بینی شده است. نتایج نشان می‌‏دهند روند کمبود آب همچنان مانند گذشته باقی است. البته، متوسط میزان کمبود در ۸ سال آینده تقریباً ۹۵/۲ میلیون متر‌مکعب تخمین زده شد. در حالی که همین پارامتر برای ۳۹ سال گذشته ۰۴/۴ میلیون متر‌مکعب بوده است. از این‌‏رو، نیاز است که برای سال‏های آینده اقدامات لازم انجام شود و با برنامه‏ریزی مدیریتی دقیق برای بهره‏برداری از منابع آب (کشاورزی، صنعت، شرب و…)، کاهش میزان کمبود آب در سال‏های آتی ممکن شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.