مقاله باروری ایده‌آل؛ تفاوت های روستا/شهری و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: افراد در شُرُف ازدواج مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی منتخب شهر کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله باروری ایده‌آل؛ تفاوت های روستا/شهری و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: افراد در شُرُف ازدواج مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی منتخب شهر کرمانشاه) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باروری ایده‌آل؛ تفاوت های روستا/شهری و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: افراد در شُرُف ازدواج مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی منتخب شهر کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باروری ایده‌آل؛ تفاوت های روستا/شهری و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: افراد در شُرُف ازدواج مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی منتخب شهر کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باروری ایده‌آل؛ تفاوت های روستا/شهری و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: افراد در شُرُف ازدواج مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی منتخب شهر کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۲۴

در دهه­ های اخیر باروری در کل کشور با روند کاهشی مواجه بوده است. کاهش باروری در نقاط روستایی نیز با فاصله­ای زمانی بعد از نقاط شهری رخ داده است ولی سطوح باروری آن دو متفاوت است. هدف مطالع حاضر بررسی تفاوت­های روستا شهری باروری ایده­ آل و تعیین‌کننده­ های آن است. روش تحقیق پژوهش حاضر پیمایش، جامع آماری تمامی افراد در شُرُف ازدواج مراجعه­ کننده به مراکز بهداشتی منتخب شهر کرمانشاه و نمون آماری در برگیرند ۴۰۰ نفر از افراد مذکور است. داده­ ها از طریق پرسشنام ساخت­یافته گردآوری شده است. یافته­ ها نشان می­ دهد که تنها متغیر سطح تحصیلات مادر بر باروری ایده­ آل افراد ساکن شهر اثر معناداری دارد. نتایج همچنین گویای این مطلب است که سطح تحصیلات پاسخگو، سطح تحصیلات مادر، وضعیت اشتغال و میزان درآمد خانواده بر انداز ایده ­آل باروری در میان روستاییان اثر معناداری دارد. مدل استفاده‌شده در مجموع، حدود ۳۲ درصد از واریانس باروری ایده­ آل ساکنان روستا را تبیین می­کند. نتایج نشان می­دهد بسترها و زمینه­ های اقتصادی- اجتماعی ساکنان روستا و شهر متفاوت است. این موضوع به آسیب­ پذیرتر شدن روستاییان در مقابل برنامه­ های جمعیتیِ نادرست خواهد انجامید. بنابراین، روستاییان در سیاست­گذاری­ های جمعیتی توجه خاص خود را می­ طلبند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.