مقاله اثر هرس تابستانه و محلولپاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوهی کیوی رقم ’هایوارد‘
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر هرس تابستانه و محلولپاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوهی کیوی رقم ’هایوارد‘ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر هرس تابستانه و محلولپاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوهی کیوی رقم ’هایوارد‘ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر هرس تابستانه و محلولپاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوهی کیوی رقم ’هایوارد‘،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر هرس تابستانه و محلولپاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوهی کیوی رقم ’هایوارد‘ :
تعداد صفحات :۱۶
انجام هرس تابستانه و محلولپاشی کلسیمی میتواند کیفیت میوههای کیویرا بهبود بخشد. در این پژوهش، اثر هرس تابستانه در دو زمان، ۲ و ۱۵ روز بعد از ریزش گلبرگها بهتنهایی یا همراه با محلولپاشی کلرید کلسیم ۱درصد بر کیفیتو مقدار عناصر معدنی میو کیوی رقم ’هایوارد‘ بررسی شده است. محلولپاشی کلسیمی ۹۰ روز بعد از ریزش گلبرگها، با فاصل ۱۵ روز یک بار، جمعاً چهار مرحله انجام شد. نتایج نشان داد که هرس تابستانه، بهویژه دو روز بعد از ریزش گلبرگها قطر و وزن میوهها و میزان مواد جامد محلول (TSS) را بهطور معناداری افزایش داده است. همینطور، درختان شاهد (بدون هرس تابستانه و محلولپاشی کلسیمی) کمترین میزان ویتامین ث و ماد خشک را داشتهاند.میزان کلسیم و منیزیم میوهها و همچنین نسبت بین عناصر غذایی بهطور معناداری تحتتأثیر هرس تابستانه و تیمار کلسیم قرار گرفتهاند، بهعکس، میزان نیتروژن، فسفر و پتاسیم تحتتأثیر آنها قرار نگرفتهاند. انجام هرس دو روز بعد از ریزش گلبرگها بهتنهایی یا همراه با محلولپاشی کلسیمی در درختان، بالاترین میزان کلسیم و کمترین میزان منیزیم را نشان دادند. بالاترین نسبت عناصر غذایی، K/Ca، Mg/Ca، N/Ca در درختان شاهد (بدون انجام هرس و محلولپاشی) دیده شده است. درمجموع، انجام هرس تابستانه و محلولپاشی با کلسیم با افزایش مقدار کلسیم و کاهش نسبت برخی از عناصر غذایی به کلسیم میوه، کیفیت میوههای کیوی را بهبود بخشیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.