مقاله وضعیت اشتغال در مناطق روستایی ایران طی سال های ۱۳۸۵ ـ ۱۳۳۵ (مطالع? موردی: مناطق روستایی استان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله وضعیت اشتغال در مناطق روستایی ایران طی سال های ۱۳۸۵ ـ ۱۳۳۵ (مطالع? موردی: مناطق روستایی استان اصفهان) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت اشتغال در مناطق روستایی ایران طی سال های ۱۳۸۵ ـ ۱۳۳۵ (مطالع? موردی: مناطق روستایی استان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت اشتغال در مناطق روستایی ایران طی سال های ۱۳۸۵ ـ ۱۳۳۵ (مطالع? موردی: مناطق روستایی استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت اشتغال در مناطق روستایی ایران طی سال های ۱۳۸۵ ـ ۱۳۳۵ (مطالع? موردی: مناطق روستایی استان اصفهان) :

تعداد صفحات :۲۹

از گذشت دور تا کنون، اشتغال در ترقی و توسع جامع بشری نقش بسزایی داشته است و در سال­های اخیر، اهمیت اشتغال در هم ابعاد زندگی افراد به‎وضوح دیده می­شود. پژوهش پیش رو که از نوع توصیفی ـ تحلیلی است با هدف بررسی روند اشتغال در مناطق روستایی کشور طی دوره­های گذشته (۱۳۸۵-۱۳۳۵)، به‎صورت موردی در مناطق روستایی استان اصفهان انجام گرفته است. به‎منظور دستیابی به‎اهداف پژوهش، اطلاعات مورد نیاز را با تکیه بر مستنندات مرکز آمار طی سال­های ۱۳۳۵ تا ۱۳۸۵، جمع‎آوری‎کرده و به‎کمک نرم‎افزارهای GIS و Excel اقدام به ترسیم نمودارها و نقشه‎های مورد نیاز شد. نتایج پژوهش نشان داد، شاخص­های جمعیت در سن فعالیت و میزان بیکاری در مناطق روستایی استان افزایش داشته و شاخص­های جمعیت فعال، نرخ عمومی فعالیت، نرخ واقعی فعالیت و نرخ اشتغال، از روند کاهنده‎ای پیروی کرده است؛ به این صورت که نرخ اشتغال در سال ۱۳۸۵ نسبت به سال ۱۳۳۵ در مناطق روستایی استان اصفهان حدود ۵/۸ درصد کاهش داشته است. همچنین نتایج پژوهش گویای آن است که طی دوره­های مورد بررسی، اکثر شاغلان روستاهای استان اصفهان از بخش کشاورزی به سمت فعالیت در بخش­های دیگر، به‎ویژه خدمات تمایل دارند. درمجموع در ناحی دشتی تعداد شاغلان در بخش­های صنعت و خدمات افزایش داشته و در بخش کشاورزی کاهش یافته است. در ناحی خشک و بیابانی تعداد شاغلان بخش­های کشاورزی و صنعت کاهش و تعداد شاغلان بخش خدمات افزایش یافته و در ناحی کوهستانی معتدل، همانند دو ناحی دیگر، شاغلان بخش کشاورزی کاهش‎یافته و شاغلان بخش­های صنعت و خدماتی نسبتاً تغییر نکرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.