استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

؛ Salvia nemorosa گیاهی چند ساله و علفی است که از خانواده نعناییان (Lamiaceae) می باشد. این گونه در نواحی مختلف ایران به صورت خودرو رشد می کند و در مناطق گرمسیری و معتدل، رویشی وسیع دارد. اسانس گونه های مختلف مریم گلی دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچی، ضد موتوری، آنتی اکسیدانتی و ضد التهابی بوده و در صنایع داروسازی، غذایی، عطر سازی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارند. هدف از این تحقیق شناسایی تریبات شیمیایی گونه ی Salvia nemorosa در شرایط آب و هوایی منطقه تبریز می باشد. بذور این گونه از روستای تیکمه داش واقع در منطقه تبریز به میانه جمع آوری و در محیط گلدان کشت گردید. سرشاخه های گلدار گیاه پس از نمونه برداری سایه خشک شدند و با استفاده از دستگاه کلونجر اسانس گیری به روش تقطیر با آب انجام شد. اسانس به دست آمده توسط دستگاه GC/MS شناسایی شد. در اسانس این گونه ۱۵ ترکیب شناسایی شد که اصلی ترین ترکیبات شامل Octane(24/96%)؛ ۳-، ۱Benzene؛ dimethyl (12/71%)؛ Cyclooctane(8/38%) و ۱-Decene (7/26%) بودند. به طور کلی گزارشات اندکی در مورد ترکیبات شیمیایی این گیاه در ایران گزارش شده است که با بررسی خواص آ می توان از این گیاه در تحقیقات آینده استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.