تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

هدف از انجام این تحقیق، بررسی تاثیر مالتو دکسترین (MD) و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر (WPC) بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس روغنی آویشن بود. به این منظور نمونه های امولسیون روغن در آب حاوی ۵ درصد (وزنی/ وزنی) اسانس آویشن در سوسپانسیون آبی حاوی ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد (وزنی/ وزنی MD وWPC ) به نسبت ۲۵:۷۵، ۵۰:۵۰ و ۷۵:۲۵ با کمک امواج فراصوت تهیه شد و اندازه ذرات، پایداری فیزیکی، گرانروی و رفتار جریان آن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ویژگی های امولسیون ها، به طور معنی داری تحت تاثیر نوع، نسبت و غلظت ترکیبات سوسپانسیون قرار داشت. میانگین اندازه قطر قطرات در محدوده نانو و بین ۱۲۸.۵۶۲۱ تا ۲۳۲.۶۳۱۰ نانومتر بود، به صورتی که اندازه ذرات امولسیون های محتوی مالتودکسترین، کوچک تر از امولسیون های حاوی پروتئین بود. نتایج مشابهی نیز برای گرانروی به دست آمد. در نقطه مقابل، پایداری امولسیون ها با افزایش نسبت WPC، کاهش یافت. ولی در تمام امولسیون ها، افزایش غلظت (از ۱۰ به ۳۰ درصد) باعث افزایش اندازه ذرات، گرانروی و کاهش پایداری گردید.

کلید واژه: نانوامولسیون، مالتودکسترین، پروتئین تغلیظ شده آب پنیر، فراصوت، پایداری امولسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.