تاثیر کلریدهای کادمیوم و جیوه بر برخی صفات فیزیولوژیک در دو رقم گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کلریدهای کادمیوم و جیوه بر برخی صفات فیزیولوژیک در دو رقم گندم نان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کلریدهای کادمیوم و جیوه بر برخی صفات فیزیولوژیک در دو رقم گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کلریدهای کادمیوم و جیوه بر برخی صفات فیزیولوژیک در دو رقم گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کلریدهای کادمیوم و جیوه بر برخی صفات فیزیولوژیک در دو رقم گندم نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۲

یکی از تنش های غیر زیستی مهم که روی غلات از جمله گندم تاثیر منفی می گذارند، فلزات سنگین می باشد. آلودگی خاک به فلزات سنگین با پیشرفت و توسعه صنایع و مصرف کودهای شیمیایی حاوی عناصر سنگین به عنوان یکی از دغدغه های زیست محیطی عمده در جوامع بشری تبدیل شده است. یکی از راه های مقابله گیاهان در مقابل اثرات منفی فلزات سنگین تولید گونه های فعال اکسیژن با فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در سلول های گیاهی می باشد. به منظور بررسی صفات فیزیولوژیکی درگیر در ایجاد مقاومت به این تنش ها یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با ۳ تکرار به اجرا در آمد. فاکتور اول ارقام گندم شامل گنبد (مقاوم) و تجن (حساس) بود. فاکتور دوم محلول پاشی با فلزات سنگین در هفت سطح (کلرید جیوه در چهار غلظت ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ میکرومولار، کلرید کادمیوم در دو غلظت ۰.۲۵ و ۰.۵ میلی مولار و شاهد) و فاکتور سوم زمان های نمونه برداری بعد از اعمال تیمار در دو سطح (۸ و ۱۶ ساعت) بودند. نتایج حاصل نشان داد که با تیمار کلریدهای کادمیوم و جیوه، میزان پروتئین کل و قند محلول افزایش یافت. همچنین با افزایش غلظت کلرید جیوه از فعالیت کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز کاسته شد، ولی برعکس با افزایش غلظت کلرید کادمیوم میزان فعالیت این آنزیم ها افزایش یافت. بنابراین این تحقیق نشان داد که محلول پاشی کلرید کادمیوم و جیوه در حد میکرومولار و میلی مولار نیز قادر بوده تا سیستم آنتی-اکسیدانی گیاه را تحریک و تقویت نماید و گیاه را نسبت به بروز تنش از جمله فلزات سنگین متحمل تر سازد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، صفات فیزیولوژیک، کلرید کادمیوم، کلرید جیوه، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.