تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان

تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان

… دانلود …

تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان :

سال انتشار : 1393

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الكترونيك توليد گياهان زراعي

تعداد صفحات : 17

یکی از تنش های غیر زیستی مهم که روی غلات از جمله گندم تاثیر منفی می گذارند، فلزات سنگین می باشد. آلودگی خاک به فلزات سنگین با پیشرفت و توسعه صنایع و مصرف کودهای شیمیایی حاوی عناصر سنگین به عنوان یکی از دغدغه های زیست محیطی عمده در جوامع بشری تبدیل شده است. یکی از راه های مقابله گیاهان در مقابل اثرات منفی فلزات سنگین تولید گونه های فعال اکسیژن با فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در سلول های گیاهی می باشد. به منظور بررسی صفات فیزیولوژیکی درگیر در ایجاد مقاومت به این تنش ها یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با 3 تکرار به اجرا در آمد. فاکتور اول ارقام گندم شامل گنبد (مقاوم) و تجن (حساس) بود. فاکتور دوم محلول پاشی با فلزات سنگین در هفت سطح (کلرید جیوه در چهار غلظت 5، 10، 15 و 20 میکرومولار، کلرید کادمیوم در دو غلظت 0.25 و 0.5 میلی مولار و شاهد) و فاکتور سوم زمان های نمونه برداری بعد از اعمال تیمار در دو سطح (8 و 16 ساعت) بودند. نتایج حاصل نشان داد که با تیمار کلریدهای کادمیوم و جیوه، میزان پروتئین کل و قند محلول افزایش یافت. همچنین با افزایش غلظت کلرید جیوه از فعالیت کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز کاسته شد، ولی برعکس با افزایش غلظت کلرید کادمیوم میزان فعالیت این آنزیم ها افزایش یافت. بنابراین این تحقیق نشان داد که محلول پاشی کلرید کادمیوم و جیوه در حد میکرومولار و میلی مولار نیز قادر بوده تا سیستم آنتی-اکسیدانی گیاه را تحریک و تقویت نماید و گیاه را نسبت به بروز تنش از جمله فلزات سنگین متحمل تر سازد.

كلید واژه: آنتی اکسیدان، صفات فیزیولوژیک، کلرید کادمیوم، کلرید جیوه، گندم

با سلام،محصول دانلودی تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان هدایت میشوید
تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان

پژوهشگر گرامی فایل کامل تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل تاثير کلريدهاي کادميوم و جيوه بر برخي صفات فيزيولوژيک در دو رقم گندم نان دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.