بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۸

یکی از عوامل شکستگی دانه های برنج در هنگام سفید شدن، حرارت ایجاد شده بر اثر مالش و سایش دانه ها به یکدیگر و به توری و توپی دستگاه سفید کن می باشد. در این پژوهش تاثیر اعمال دماهای مختلف برنج قهوه ای بر میزان شکستگی دانه های برنج در فرآیند سفید شدن بررسی شده است. به این منظور ابتدا شلتوک رقم خزر تا رطوبت ۱۱-۱۰ درصد خشک گردید. پوست گیری تا ۹۰±۲ درصد توسط پوست کن غلتک لاستیکی انجام شد. نمونه ها پس از بسته بندی در داخل بسته های پلاستیکی در دماهای ۱۳-، ۵، ۱۸، ۲۵، ۳۵، ۴۵ و ۵۵ درجه سلسیوس نگه داری شدند. فرآیند سفید کردن با سه تیمار زمانی ۳۰، ۳۵ و ۴۰ ثانیه توسط سفید کن مالشی آزمایشگاهی انجام شد. این آزمون براساس طرح کامل تصادفی در قالب فاکتوریل با دو فاکتور دمای برنج قهوه ای و زمان سفید شدن در ۶ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد بالا رفتن دما تا ۲۵ درجه سلسیوس اثر معنی داری بر ضریب تبدیل برنج قهوه ای به برنج سفید نداشت اما دماهای بالاتر موجب کاهش ضریب تبدیل گردید. به نحوی که در دمای ۵۵ درجه سلسیوس ضریب تبدیل تا ۱.۹۴ درصد کاهش نشان داد. با افزایش دما، درصد شکستگی افزایش پیدا کرد، به ویژه زمانی که دما از ۲۵ به ۵۵ درجه سلسیوس رسید، میزان خردشدن حدود ۳.۷ درصد افزایش یافت. شاخص درجه سفیدی در محدوده ۵ تا ۲۵ درجه سلسیوس کمترین مقدار را داشت. در دمای ۱۳- و بالاتر از ۲۵ درجه سلسیوس برنج سفید تر و روشن تر به دست آمد.

کلید واژه: برنج قهوه ای، دما، سفید کردن، ضریب تبدیل، درصد شکستگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.