مقاله بررسی اثر ترانکس امیک اسید (Tranexamic acid) بر میزان خونریزی جراحی شکستگی شفت فمور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ترانکس امیک اسید (Tranexamic acid) بر میزان خونریزی جراحی شکستگی شفت فمور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ترانکس امیک اسید (Tranexamic acid) بر میزان خونریزی جراحی شکستگی شفت فمور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترانکس امیک اسید (Tranexamic acid) بر میزان خونریزی جراحی شکستگی شفت فمور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترانکس امیک اسید (Tranexamic acid) بر میزان خونریزی جراحی شکستگی شفت فمور :

مقاله بررسی اثر ترانکس امیک اسید (Tranexamic acid) بر میزان خونریزی جراحی شکستگی شفت فمور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۶۶ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ترانکس امیک اسید (Tranexamic acid) بر میزان خونریزی جراحی شکستگی شفت فمور
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جراحی ارتوپدی
مقاله شکستگی شفت فمور
مقاله خونریزی
مقاله ترانکس امیک اسید
مقاله ترانسفوزیون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به خونریزی در همه اعمال جراحی و عوارض شناخته شده آن و وجود بعضی گزارشات مبنی بر تاثیر مثبت ترانکس امیک اسید با نرمال سالین بر میزان خونریزی و نیاز به خون آلوژنیک، این تحقیق روی بیماران تحت جراحی شکستگی شفت فمور انجام گرفت.
روش بررسی: در یک کارآزمایی بالینی آینده نگر، ۶۰ بیمار ASA Class I در محدوده سنی ۵۰-۲۰ سال با شکستگی فمور مورد بررسی قرار گرفتند. پس از تعیین طرح بیهوشی عمومی، بیماران به صورت تصادفی به دو گروه ۳۰ نفری تقسیم شدند. در گروه تجربی داروی ترانکس امیک اسید و در گروه شاهد نرمال سالین تزریق شد و تاثیر دارو بر میزان هموگلوبین و هماتوکریت و نیز میزان خونریزی با آزمون t مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: بین دو گروه از نظر سن و جنس اختلاف آماری معنی داری وجود نداشت. میانگین خونریزی در گروه تجربی ۶۷۰±۲۰۸۷ و در گروه شاهد ۹۹۸۴±۲۳۰۹ میلی لیتر بود (p<0.02). نیاز به خون آلوژنیک در گروه شاهد ۴۶۷ درصد و در گروه گروه تجربی ۱۶۷ درصد بود (p<0.02).
نتیجه گیری: به نظر می رسد که استفاده از داروی ترانکس امیک اسید باعث کاهش میزان خونریزی حین عمل جراحی شکستگی فمور و در نهایت کاهش نیاز به دریافت خون آلوژنیک می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.