مقاله تاثیر رژیم کتوژنیک بر صرع مقاوم کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر رژیم کتوژنیک بر صرع مقاوم کودکان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رژیم کتوژنیک بر صرع مقاوم کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رژیم کتوژنیک بر صرع مقاوم کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رژیم کتوژنیک بر صرع مقاوم کودکان :

مقاله تاثیر رژیم کتوژنیک بر صرع مقاوم کودکان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۱۵ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر رژیم کتوژنیک بر صرع مقاوم کودکان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صرع مقاوم
مقاله رژیم کتوژنیک
مقاله اثر بخشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: رژیم کتوژنیک متشکل از چربی زیاد با پروتئین و کربوهیدرات کم، برای صرع مقاوم کودکان به کار برده می شود. این مطالعه به منظور تعیین اثر رژیم کتوژنیک در صرع مقاوم به درمان دارویی کودکان انجام شده است.
روش و بررسی: از سال ۱۳۸۱ لغایت ۱۳۸۵، چهل و سه کودک در حیطه سنی ۲ تا ۱۴ سال با صرع مقاوم تحت درمان رژیم کتوژنیک قرار گرفته و بصورت آینده نگر پیگیری شدند. میزان پاسخ به درمان (کاهش بیش از ۵۰ درصد در حملات تشنجی)، میزان تحمل رژیم کتوژنیک و عوارض جانبی آن بررسی شد.
یافته ها: تعداد ۴۳ کودک با میانگین سنی ۵۸ سال، که علیرغم مصرف متوسط ۶۶ قلم داروی ضد صرع، به طور متوسط هر ماه ۳۰ حمله تشنجی داشتند تحت درمان رژیم کتوژنیک قرار گرفتند. میانگین مدت رژیم حدود ۱۱ ماه (حیطه ۳ هفته تا ۳۰ ماه) بود. در ماه اول %۹۳، ماه سوم %۷۴، ماه ششم %۵۱ و ماه دوازدهم %۴۰ و حدود %۳۵ بیماران بیش از یکسال رژیم را ادامه دادند. در ماه اول %۷۷، ماه سوم %۶۵، ماه ششم %۴۴ و ماه دوازدهم %۳۵ بیماران، کاهش بیش از ۵۰ درصد در حملات تشنج داشتند. ارتباط آماری معنی داری بین سن، جنس، اتیولوژی، تیپ تشنج و تاثیر رژیم کتوژنیک وجود نداشت. تفاوت آماری معنی داری بین افزایش اقلام دارویی ضدتشنج قبل از شروع رژیم و عدم پاسخ به درمان در ماه دوازدهم وجود داشت (P=0.007). بین تعداد حملات تشنج قبل از دریافت رژیم و میزان پاسخگویی در ماه دوازدهم درمان، رابطه معنی داری وجود داشت (P=0.041). اکثر عوارض خفیف و گذرا بوده ولی در ۶ بیمار (۱۴ درصد) منجر به قطع رژیم شد.
نتیجه گیری: رژیم کتوژنیک یک روش درمانی جایگزین برای صرع مقاوم کودکان در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.