مقاله بررسی اثرات کمی و کیفی L-Arginine و L-Name بر جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی باردار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات کمی و کیفی L-Arginine و L-Name بر جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی باردار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات کمی و کیفی L-Arginine و L-Name بر جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی باردار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات کمی و کیفی L-Arginine و L-Name بر جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی باردار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات کمی و کیفی L-Arginine و L-Name بر جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی باردار :

مقاله بررسی اثرات کمی و کیفی L-Arginine و L-Name بر جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی باردار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات کمی و کیفی L-Arginine و L-Name بر جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی باردار
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیتریک اکساید
مقاله تخمدان
مقاله جسم زرد
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با توجه به نقش مهم نیتریک اکساید(NO) در بسیاری از فرآیندهای بیولوژیک سلول ها و بافت های بدن از جمله سیستم تولید مثل، این بررسی به منظور مطالعه تغییرات جسم زرد و فولیکول های در حال رشد تخمدان موش صحرایی پس از تجویزL-Arginie به عنوان پیش ساز و L-Name به عنوان مهارکننده سنتز نیتریک اکساید(NO) انجام گرفته است.
مواد و روش ها: ۴۰ سر موش صحرایی ماده با وزن متوسط ۲۰۰-۲۵۰ گرم و سن متوسط ۸ هفته، پس از جفت گیری و مشاهده پلاک واژینال که به عنوان روز صفر حاملگی درنظر گرفته می شد به ۵ گروه ۸ تایی تقسیم شدند. به غیر از گروه کنترل، بقیه گروه ها به ترتیب ۲ml/kg/ip نرمال سالین، ۲۰۰mg/kg/ip مـاده L-Arginine، ۲۰mg/kg/ip مـــاده L-Nameو مخلوط دو ماده L-Arginine و L-Name را با همان دوزهای مشابه، در روزهای سوم، چهارم و پنجم حاملگی دریافت کردند. در روز هیجدهم بارداری، موش ها با اتر بیهوش شده و تخمدان ها به روش لاپاراتومی خارج و در فرمالین ۱۰ درصد فیکس گردیدند. پس از پاساژ بافتی و رنگ آمیزی عمومی هماتوکسیلین – ائوزین (H&E) و اختصاصی پاس (PAS)، تغییرات ایجاد شده با میکروسکوپ نوری و گراتیکول مورد بررسی قرار گرفت.
یافته های پژوهش: موش های گروه دریافت کنندهL-Arginine از نظر کیفی تغییرات بافتی به صورت از هم گسیختگی در مناطق وسیعی از ساختمان بافتی تخمدان و در بررسی های کمی از لحاظ آماری کاهش معنی داری در تعداد و اندازه جسم زرد نشان دادند (P<0.05).
بحث و نتیجه گیری: از مطالعه حاضر چنین برمی آید که NO در مرحله بارداری می تواند به عنوان یک عامل بازدارنده رشد سلولی مطرح بوده و سبب اختلال در عملکرد تخمدان گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.