ردیابی ژن های مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طوقه در ارقام گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ردیابی ژن های مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طوقه در ارقام گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر RAPD دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ردیابی ژن های مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طوقه در ارقام گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ردیابی ژن های مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طوقه در ارقام گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ردیابی ژن های مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طوقه در ارقام گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر RAPD :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: یکی از بهترین راه های کنترل بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه گوجه فرنگی ناشی از F. oxysporum f.sp. radicis-lycopersici استفاده از ارقام مقاوم می باشد. نشانگرهای مولکولی دارای همبستگی با ژن مقاومت، می توانند در برنامه های اصلاحی گوجه فرنگی مورد استفاده قرار گیرند. هدف از این پژوهش، شناسایی ارقام مقاوم (دارا بودن ژن (Frl و حساس ۲۷ رقم گیاه گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر RAPD بود.مواد و روش ها: در ابتدا DNA مربوط به ۲۷ رقم گیاه گوجه فرنگی با استفاده از روش CTAB استخراج شد. از تکنیک PCR برای شناسایی F. oxysporum f.sp. radicis-lycopersici استفاده شد. سپس برای تکثیر ژن مقاومت Frl از نشانگر RAPD (UBC 194) استفاده گردید. نتایج به کمک آزمون بیماری زایی تایید شدند.یافته ها: در این مطالعه با استفاده از نشانگر UBC 194 مشخص گردید که از ۲۷ رقم و هیبرید مورد مطالعه، باند شاخص ۵۹۰ جفت بازی (وجود ژن مقاومت (Frl در ۲۰ رقم و هیبرید تشکیل شده بود. ارزیابی آزمون بیماری زایی نشان داد ارقامی از گیاه گوجه فرنگی که قطعه مربوط به ژن مقاومت Frl را تکثیر کرده بودند، فاقد هر نوع علایم بیماری بودند. اما گیاهانی که این قطعه ژنی را نداشتند، علایم بیماری را با شدت های مختلف نشان می دادند.نتیجه گیری: با کاشت ارقام مقاوم یافت شده در این پژوهش در مناطق آلوده، می توان بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه را بدون استفاده از سموم شیمیایی کنترل نمود.

کلید واژه: پوسیدگی فوزاریومی طوقه، RAPD، ژن Frl

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.