ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (.Ipomoea batatas L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (.Ipomoea batatas L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (.Ipomoea batatas L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (.Ipomoea batatas L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (.Ipomoea batatas L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: مطالعات نشان داده کهمتابولیت های گیاهیمانندفونوئیدها، تانن ها، پلی فنل ها و آلکالوئیدهابه علت قدرت مهار واکنش های زنجیرهای رادیکال هامی توانند در آینده به عنوان آنتی اکسیدان های موثر در درمان بیماری هامورد استفاده قرار بگیرند. هدف از این مطالعه ارزیابیقدرت آنتی اکسیدانیترکیبات فنولیکیموجود در عصاره های متانولی دو رقم سیب زمینیشیرین می باشد.مواد و روش ها: میزان فنولیک کل با روش فولینسیوکالتوتعیینگردید و سنجشفعالیت آنتی اکسیدانیترکیبات فنولیکینمونه ها با استفاده از دو روش درصد مهار اکسیداسیون لینولئیک اسید در سیستمتیوسیانات و سنجش غلظت مهارکنندگی ۵۰% در روش خنثیسازی رادیکال آزاد ۲ و ۲ دی فنیلپیکریلهیدرازیل، صورتپذیرفت.یافته ها: میزان ترکیبات فنولیک کل در دو رقم (قرمز و سفید) سیب زمینیشیرین به ترتیبمعادل ۱۰۸ و ۱۷۴ میلیگرم گالیک اسید در ۱۰۰ گرم نمونه خشک بدست آمد. عصاره های دو نمونهقرمز و سفید دارای ۹۵ و ۹۶ درصد اثرمهارکنندگی در ممانعت از اکسیداسیون لینولئیک اسید و غلظتمهارکنندگی ۵۰% معادل ۱۱.۶۴ و ۱۲.۹۷ میکروگرم گالیک اسید در میلی لیترعصاره در سیستم مهار رادیکال آزاد بودند. در ارتباط با آلفاتوکوفرول، در سیستم تیوسیانات اثرمهارکنندگی ۸۵ و در سیستممهار رادیکال آزادغلظتمعادل ۱۲/۶۱میکروگرم گالیکاسیددر میلیلیترمحلول بدست آمد.نتیجه گیری: بر اساس نتایج اینپژوهش، غلظتترکیبات فنولیکی در رقم سفیدنسبت به رقمقرمز بیشتربود. تفاوت معنی داری بین قدرت آنتی اکسیدانیعصاره های سیب زمینیشیرین و آلفاتوکوفرول در سیستم تیوسیانات به دست آمد (p<0.05). همچنینعصاره های سیب زمینیشیرین و آلفاتوکوفرول از لحاظ اثرمهارکنندگی رادیکال های آزاد دارای قدرت یکسانیبودند. بینمیزان ترکیبات فنولیکی و فعالیت آنتی اکسیدانیکل همبستگی وجود نداشت، اما بینمیزان غلظتترکیبات فنولیک کل و اثرمهارکنندگی رادیکال آزاد همبستگی مشخصی به دست آمد (p<0.01).

کلید واژه: ترکیبات فنولیک کل، سیب زمینی شیرین، فعالیت آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.